Анине шминкерске чаролије

За разлику од ранијег периода, данас је врло једноставно пронаћи жељеног шминкера. Отићи на неку друштвену мрежу, погледати радове и за неколико кликова можете добити жељени изглед. Једна од веома популарних шминкерки на друштвеним мрежама је и Ана Минић из Лазаревца. Она је недавно била у Бијељини гдје је држала мастер час.

Мода и љепота 24.10.2017 | 13:35
Анине шминкерске чаролије
Сигурно је да шминкање данас и оно од прије неколико година не би могло да се стави у исту категорију. Шминкер је судећи према броју оних чије профиле свакодневно виђамо на социјалним мрежама, постало једно од најуноснијих занимања. Ипак постоје они који се у мору сличних или истих издвајају. Једна од њих је и Ана Минић, из Лазаревца која је својим техникама шминкања и финалном производу брзо нашла пут до врха популарности, а резултат је неколико десетина хиљада пратилаца на друштвеним мрежама, и приближно толико задовољних клијената. Поред шминкања Ана држи и курсеве, а управо то је био и разлог недавне посјете Бијељини.

- Одавно сам хтјела доћи у Бијељину. И раније сам била у Босни, а пошто је и моја породица одавде та жеља је била одавно јако присутна, тако да ево ме. Поред шминкања који је моја примарна активност, ја држим и часове, као што је овај мастерклас, и то је сјајна прилика за оне који се већ баве шминкањем, да стекну нека нова знања, тако да ево ово је мој начин да унаприједим посао којим се бавимо- каже Ана.

Свијет шминкања из сезоне у сезону се мијења, а самим тим и жеља жена да буду у корак са трендовима. Ову сезону према Аниним ријечима обиљежиће повратак сјаја за усне и пигмената.

Шминкање је врста умјетности, а за умјетност нисмо сви рођени.Зато су ту људи попут Ане који ће на нашем лицу створити умјетничко дјело, а судећи према ономе што можемо видјети из њених радова сигурно је да у сваки рад улаже труда као и други умјетници у своја дјела.

БН ТВ

Коментари / 9

Оставите коментар
Name

Илиц Драгица

24.10.2017 16:20

Најбоља си сминкер све похвале од породице Илиц

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре др

24.10.2017 17:55

Бесплатне рекламе

Name

Ирена

25.10.2017 00:14

Дуго је пратим на yт и за мене је најбоља,јако подробно све објасњава на својим видеима,несебицно се труди да науци и друге оно сто је и она уцила,рођена је за тај посао и воли да га ради,то се види по њеном труду и напретку.Зелим јој врхунску славу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

цуј&овај!

26.10.2017 13:28

Ста це то на Балкану?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја

26.10.2017 14:10

Имамо и ми Циркуса

Name

цупс

27.10.2017 00:06

Само природну љепоту подрзавам. Не могу висе да једем те пудере и слицне хемије. Па кад се пробуди ујутро као Wиннетоу. Ми Славени имамо много лијепсе зене од оних у Европи. Погледајте само и упоредите. Највеца је несреца сакривати ту природну љепоту фарбањем. Пропутујете пола Европе и кад видите лијепу зену придјите јој и видјецете одакле је. Униставате лице бојама и хемијама. Касније немозете без малтера на улицу. Јос на овим јадним просторима насли се да продају своје смеце...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре цупс

27.10.2017 11:17

Добар коментар, досита жене на Балкану су природно лијепе и овакво мазање лица је без икакве потребе, по мени ово је само јак лоби и маркетинг онима који производе те препарате. Мени као мушкарцу претјерана шминка је чак одбојна, лице и очи су толико обојени да се не дају гледати.

Name

Ана

27.12.2017 12:55

Браво за коментар! Данас се лице не сминка вец црта дословно! И све су исте и на калуп. Нигде у свету нема толико известацености. Новцаници празни а даме унајмљују приватне сминкере за мале,велике матуре и слицне битне догадјаје. Ајд мало подуците те цуре да цитају књиге.Од толико сминке коза се унистава и нема ту креме која це то поправити.А маке уп индустрија задовољно трља руке.

Name

РАЈНА

27.10.2017 10:11

Није ми јасно зашто младе дјевојке користе тешку шминку, па дјелују исцртано , а поготово зашто форсирају ала Крајишник обрве. Дебеле и исцртане обрве ружне жену, губи се шарм и љепота женског лица , а жена добија строжи израз, па са 30 година жене изгледају ко оштрокунџе . Гледајте модне часописе , како су тамо женска лица њежно нашминкана , поготово пријеподневна шминка, која мора бити прозрачна и лагана . Најбитнија је њега лица.

ОДГОВОРИТЕ