Јесењи трендови у фризирању

Свака сезона са собом доноси и промјене, па како у модној индустрији тако и у свијету фризура. Јесењу сезону обиљежиће браон боја и боб фризура.

Мода и љепота 17.10.2017 | 12:07
Јесењи трендови у фризирању
За даме од стила, оне које воде рачуна да буду у корак са модним тенденцијама и које желе уредну фризуру коју и саме могу једноставно одржавати тренд паж фризура или популарног боба или лоба је право рјешење. Ово ће бити најактуелнији стил фризирања за надолазећу сезону, каже фризер Раде Благојевић.

- Ову сезону ће дефинитивно обиљежити дужи паж или "боб" или "лоб" фризуре, које су јако лијепе, практичне и одговарају већини жена-, рекао је он

И боје прате природу, тако да ће се ове сезоне највише носити топле браон нијансе са покојим праменом, а оне нешто смјелије припаднице љепшег пола осмјелиће се да својој коси дају по који љубичасти тон.

-Ово је сезона браон нијанси са мало златних тонова, а за оне нешто смјелије то су нијансе љубичасте што даје нама фризерима простора да се мало играмо бојама- истиче он

Познато је да мушкарци све више пажње побраћају на изглед и проводе скоро исто времена код фризера као и жене, а за њих је ова сезона донијела фризуре са дужим предњим дијелом, складно уклопљене са брадом.

-За мушкарце ову сезону ће обиљежити шишање које оставља дужи предњи дио, док је са страна поприлично краћа коса, и да употпуни читав изглед ту је брада која се и у салонима његује специјалним уљима-.

Кажу да је сваку корјениту промјену најлакше почети са промјеном фризуре, па можда је ово прави тренутак да промијенит нешто у свом животу.

БН ТВ

Коментари / 0

Оставите коментар