Jesenji trendovi u friziranju

Svaka sezona sa sobom donosi i promjene, pa kako u modnoj industriji tako i u svijetu frizura. Jesenju sezonu obilježiće braon boja i bob frizura.

Moda i ljepota 17.10.2017 | 12:07
Jesenji trendovi u friziranju
Za dame od stila, one koje vode računa da budu u korak sa modnim tendencijama i koje žele urednu frizuru koju i same mogu jednostavno održavati trend paž frizura ili popularnog boba ili loba je pravo rješenje. Ovo će biti najaktuelniji stil friziranja za nadolazeću sezonu, kaže frizer Rade Blagojević.

- Ovu sezonu će definitivno obilježiti duži paž ili "bob" ili "lob" frizure, koje su jako lijepe, praktične i odgovaraju većini žena-, rekao je on

I boje prate prirodu, tako da će se ove sezone najviše nositi tople braon nijanse sa pokojim pramenom, a one nešto smjelije pripadnice ljepšeg pola osmjeliće se da svojoj kosi daju po koji ljubičasti ton.

-Ovo je sezona braon nijansi sa malo zlatnih tonova, a za one nešto smjelije to su nijanse ljubičaste što daje nama frizerima prostora da se malo igramo bojama- ističe on

Poznato je da muškarci sve više pažnje pobraćaju na izgled i provode skoro isto vremena kod frizera kao i žene, a za njih je ova sezona donijela frizure sa dužim prednjim dijelom, skladno uklopljene sa bradom.

-Za muškarce ovu sezonu će obilježiti šišanje koje ostavlja duži prednji dio, dok je sa strana poprilično kraća kosa, i da upotpuni čitav izgled tu je brada koja se i u salonima njeguje specijalnim uljima-.

Kažu da je svaku korjenitu promjenu najlakše početi sa promjenom frizure, pa možda je ovo pravi trenutak da promijenit nešto u svom životu.

BN TV

Komentari / 0

Ostavite komentar