Бивше дјевојке заједно на сету

Костићева прва љубав са студија Бојана Стефановић добила улогу у „Убицама мог оца“, серији у којој глуми и Јелисавета Орашанин, с којом је био годинама.

Забава 18.09.2017 | 10:23
Бивше дјевојке заједно на сету
Вук Костић нашао се између двије ватре. Поред Јелисавете Орашанин, његова прва љубав из студентских дана Бојана Стефановић такође ће глумити с њим у серији „Убице мог оца“.

Стефановићева је прошла на кастингу и добила улогу у овом најгледанијем ТВ пројекту.

''Бојана се пријавила и за прву сезону серије, али тада није одабрана. Међутим, није одустајала, па се пријавила и за другу сезону, и одмах је изабрана. Још увек се од јавности крије која је њена улога, али свакако да ће бити у близини свог бившег дечка. С обзиром на то да је професионалац, она нема проблем ако буде имала сцене с Вуком. Такав став има и Костић. Окружен је женама које је највише волео. Можда му неће бити баш свеједно што је у њиховој близини, али биће професионалац'', каже извор.

Да ће се Бојана појавити у серији, одала је колегиница Милена Васић, која је на Инстаграму објавила њихову фотографију са снимања.

''Поново са Бојаном Стефановић у кадру. Радимо. Снимамо'', написала је глумица у опису слике.

Бојана и Вук упознали су се на факултету, гдје су се дружили три године, а онда, започели везу. Заједно су били четири године. Он је говорио да је она његова највећа љубав. Бојана је својевремено у једном интервјуу испричала како је Вук био стидљив током њиховог дружења.

''Пре заљубљивања, у више наврата играли смо парове у представама. У једној је глумио мог момка који иде у војску, па смо се чак и љубили. У „Виктору“ је морао да ме испипава, па му је било непријатно. Не зато што је стидљив, већ је поштен. Професорка је буквално морала да га тера. У истој тој представи је после, кад смо се смували, почео тако безобразно да ме вата да нисам знала како да реагујем'', испричала је глумица.

Извор: Курир

Коментари / 0

Оставите коментар