У БиХ наранчасто упозорење

У Босни и Херцеговини на снази је наранчасто упозорење због вјетра с олујним ударима. Вјетар ће пухати у Крајини и Херцеговини с ударима преко 70 километара на сат.

Босна и Херцеговина 11.09.2017 | 07:25
У БиХ наранчасто упозорење
Данас нас очекује умјерено до претежно облачно вријеме. У јутарњим сатима и прије подне са кишом у западним и југозападним подручјима. У централним и источним дјеловима нешто мање облачности и сунчаније и углавном без падавина.

Током дана, поступно наоблачење у цијелој земљи. Послије подне и крајем дана, падавине се очекују и у остатку земље. Вјетар умјерен до јак, јужног смјера, а у Херцеговини и у Крајини на моменте и са олујним ударима.

Јутарња температура од 13 до 21, а највиша дневна од 25 до 35 степени.

(Агенције)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

камелеон

11.09.2017 07:41

Удара мала ирма.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Видимо

11.09.2017 09:03

Церка ми се зове Ирма. Нек је жива и здрава, али ми ове олује и вјетрови пашу некако са тим називом. Ових дана смо се шалили са тим. И она каже: " Тата и у школи кажу да том невремену пасе моје име, јер кажу и ја хаос остављам иза себе" - Шалу на страну, надам се са ће се вјетрови смирити, и да људи наставе нормалне животе. Климатске промјене и разни земаљски експерименти и уништавање шума језера ријека су учинили своје. Ништа од ових појава само од себе не долази.

ОДГОВОРИТЕ