Батине: Преварио жену са комшијом

У понедјељак у преподневним часовима, Јована С. нанијела је тешке тјелесне повреде супругу Милошу С. из Аранђеловца, којег је ухватила у превари.

Забава 06.09.2017 | 09:08
Батине: Преварио жену са комшијом
По наводима полиције, Јована С. ухватила је свог супруга Милоша С. у превари у раним јутарњим часовима, а затим му нанијела низ тешких тјелесних повреда. Јована С. кренула је на посао, али се након одласка сјетила да није понијела новчаник, да би се након пола сата вратила до куће да га узме.

Како је ушла у стан, зачула је чудне звукове у стану, а затим је свог супруга који је стигао у рано јутро са пута, пошто је возач камиона, видела у брачном кревету како води љубав са својим комшијом Перицом.

У афекту, супруга је узела металну дршку од усисивача и задала супругу низ удараца, а није био поштеђен ни његов љубавник.

''Да сам затекла било шта друго било би ми лакше. Да ме је варао са неком комшиницом, пријатељицом, не би се толико ни наљутила. То су уобичајене ствари у браку. Али да ми је муж хомосексуалац, то нисам могла да повјерујем ни у најлуђим сновима. Ово је велико разочарење за мене. Милош је за мене био појам мушкости, али када сам чула како му Перица виче “Мацо моја” и мази га по глави док воде љубав, у мени је изазвало напад бијеса и нисам гледала гдје ударам'', рекла је супруга Јована С.

Извор: Ало

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Требињка

06.09.2017 07:55

Удри Јована магарцину

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Требињко

06.09.2017 15:58

Бас с без срца нека мало а ти сигурно ниси свог преварила.

Name

СТД

06.09.2017 11:55

А ти им се освети па кресни комшиницу... Нерешено

ОДГОВОРИТЕ