Брена посјетила естетског хирурга

Газдарица „Гранда“ доста полаже на изглед, па се недавно поново подвргла мањој хируршкој интервенцији којом је поправила недостатке на лицу.

Забава 05.09.2017 | 08:09
Брена посјетила естетског хирурга
Лепа Брена већ неколико недјеља љетује у Хрватској, а осим што ужива у сунцу и мору, искористила је прилику да посјети естетског хирурга у Загребу како би средила подочњаке, сазнаје Курир.

Да је газдарици „Гранда“ изглед веома важан и да доста пажње посвећује томе, већ је свима познато. Зато нас и не чуди што је Брена овог љета решила да поправи недостатке на себи, јер је од сљедећег мјесеца очекује промотивна кампања поводом 35 година каријере.



''Крајем августа Лепа Брена је одрадила интервенцију којом је средила подочњаке и тамне кругове испод очију, али није у питању класичан хируршки захват. Реч је о савременој методи којом се помоћу танке игле филер убризгава директно на критично место. За то је платила 400 евра, што уопште није много с обзиром на то колико је до сада плаћала хируршке интервенције које је радила.

Брена је одмах после интервенције, која је потрајала мање од једног сата, могла да се врати на своју јахту на Хрватском приморју јер је то потпуно безболан третман. Презадовољна је резултатом. Одмах сутрадан се сликала са другарицама и фотографије шеровала на друштвеним мрежама како би показала свој нови изглед'', рекао је извор близак Живојиновићевој.

Извор: Курир

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

055

05.09.2017 06:23

Можеш све пеглати али очи дају старицу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

05.09.2017 07:25

Бас тако а и руке и врат јој висе. Све се на њој отрбесило и млитаво изгледа. Не смијем је ни замислити без сминке.

Name

Болест

05.09.2017 07:45

Није болест све сто боли.

ОДГОВОРИТЕ