Катарина грешком показала дечка

Грујићева открила како изгледа њен нови изабраник, који је препознатљив по упечатљивим тетоважама.

Забава 04.09.2017 | 12:33
Катарина грешком показала дечка
Каћа Грујић већ неколико мјесеци ужива у вези с дечком чији идентитет нипошто није хтјела да открије јавности, све до јуче, кад је коначно објавила њихову заједничку фотографију.

Пјевачица је недјељама на Инстаграм постављала фотке на којима се не види лице њеног изабраника, с којим је почела да се забавља након раскида с Немањом Бухом, уз образложење да он не воли медије.



Истицала је да из тог разлога не жели да га излаже непријатним ситуацијама. Изгледа да се у међувремену нешто променило, па је лице њеног дечка освануло на Инстаграму. И то захваљујући управо њој.

Каћа је на друштвеној мрежи прво објавила слику на којој је лице њеног дечка покривеном стикером, али зато се на његовом тијелу виде бројне упечатљиве тетоваже. Кад је послије неколико сати поставила фотку на којој позира са два мушкараца, није било тешко препознати који од њих је пјевачицин момак.

Одале су га шаре на рукама. Кад је у схватила да су га пратиоци провалили, Каћа је одмах избрисала фотографију. Али џаба, било је касно. Сад сви знају како њен нови дечко изгледа.

Извор: Курир

Коментари / 0

Оставите коментар