Тања преселила синове у Србију

Фолк пјевачица Тања Савић је одлучила да се из Аустралије пресели у своју домовину, заједно са дјецом.

Забава 03.09.2017 | 19:19
Тања преселила синове у Србију
Наиме, пјевачица је претходних година живјела на релацији Србија-Аустралија и коначно је одлучила да свије гнијездо на једном месту.

Како је њен син Максим прошле године пошао у школу иако је имао пет година, јер је такав образовни систем у Аустралији, она га је прије неколико дана пребацила у основну школу у Београду, гдје јој је дозвољено да малишан похађа други разред.

Иако њен супруг живи и ради у Аустралији, она је очито донијела одлуку да се више не сели.

''Тања је Максима уписала у школу у Београду и тиме све папире из Аустралије пребацила у Србију. Иако би по годинама он требало да похађа први разред, њему је призната година школовања из Гоулд Косту па је пошао у други разред. Иако се бојала да ли ће се због језика уклопити у ново друштво, Максим се снашао одлично''.



''Тања је пресрећна јер може и каријери да се посвети, а Душана ће посјећивати како јој обавезе буду дозвољавале, као и он њих. Тања је успјела да убиједи Душана да је најбоље да то буде Србија, нарочито сада када се помирила са породицом'', каже извор близак пјевачици и додаје: 

''Душан се у почетку бунио јер сматра да малишани имају већу перспективу у Аустралији, али Тања овог пута није жељела да попусти како је то раније чинила у браку. С обзиром на то да им посао са хотелима у Аустралији не цвјета, она сматра да је сада приоритет да она настави каријеру јер од њеног посла тренутно живе''.

Пјевачицина мајка Живана потврдила је ове информације.

''Максим је по нашем образовном систему други разред и уписан је у београдску школу, а Ђорђе у предшколско. За сада су овде и у Србији ће похађати школу. Не знам какви су им планови за убудуће, али за сада је тако због чега сам много срећна. Коначно ћу унуке моћи да виђам често'', каже Живана.

Извор: Ало

Коментари / 0

Оставите коментар