ЕП: У Гдањску Естонци за ''мезе'' Срба!

Српски одбојкаши, након што су понизили Пољаке пред препуним стадионом у Варшави у првом колу ЕП, данас од 17. 30 имају далеко једноставнији посао.

Остали спортови 26.08.2017 | 14:45
ЕП: У Гдањску Естонци за ''мезе'' Срба!
Одбојкашка репрезентација Србије наставља данас са борбама на 30. Европском прветству које се одражава у Пољској. И управо су домаћи тим наши момци разоружали са 3:0 (25:22, 25:22 и 25:20) у првом колу Групе А и то по сетовима, после 69 минута игре.

Утакмицу у Варшави на Националном фудбалском стадиону посматрало је чак 55. 239 гледалаца, Изванредном игром изабраници Николе Грбића савладали су Пољску, актуелног светског првака, на његовом терену. Ниједног тренутка се није осетило у игри наших репрезентативаца да ће посустати или предати се. Напротив, и у тренуцима када је Пољска водила, Србију је одиликовала смиреност, максимална концентрација и савршена реализација и то је резултирало убедљивом победом.

Наш тим је већ следеће јутро отпутовао у Гдањск, где ће у 2. колу А групе, данас од 17. 30 играти против Естоније која је у првом колу са 2:3 изгубила од Финске. Наравно, Србија је  фаворит, тако да је квота на нас ниска. Зато предлажемо неке од других игара за овај пар, као што је ко осваја други сет или пак хендикеп на број поена.

У оквиру наше групе данас од 20.30 састају се Пољска и Финска. Последње, треће коло на програму је у понедељак када се од 17.30 састају Србија - Финска, а три сата доцније Пољска - Естонија.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар