EP: U Gdanjsku Estonci za ''meze'' Srba!

Srpski odbojkaši, nakon što su ponizili Poljake pred prepunim stadionom u Varšavi u prvom kolu EP, danas od 17. 30 imaju daleko jednostavniji posao.

Ostali sportovi 26.08.2017 | 14:45
EP: U Gdanjsku Estonci za ''meze'' Srba!
Odbojkaška reprezentacija Srbije nastavlja danas sa borbama na 30. Evropskom prvetstvu koje se odražava u Poljskoj. I upravo su domaći tim naši momci razoružali sa 3:0 (25:22, 25:22 i 25:20) u prvom kolu Grupe A i to po setovima, posle 69 minuta igre.

Utakmicu u Varšavi na Nacionalnom fudbalskom stadionu posmatralo je čak 55. 239 gledalaca, Izvanrednom igrom izabranici Nikole Grbića savladali su Poljsku, aktuelnog svetskog prvaka, na njegovom terenu. Nijednog trenutka se nije osetilo u igri naših reprezentativaca da će posustati ili predati se. Naprotiv, i u trenucima kada je Poljska vodila, Srbiju je odilikovala smirenost, maksimalna koncentracija i savršena realizacija i to je rezultiralo ubedljivom pobedom.

Naš tim je već sledeće jutro otputovao u Gdanjsk, gde će u 2. kolu A grupe, danas od 17. 30 igrati protiv Estonije koja je u prvom kolu sa 2:3 izgubila od Finske. Naravno, Srbija je  favorit, tako da je kvota na nas niska. Zato predlažemo neke od drugih igara za ovaj par, kao što je ko osvaja drugi set ili pak hendikep na broj poena.

U okviru naše grupe danas od 20.30 sastaju se Poljska i Finska. Poslednje, treće kolo na programu je u ponedeljak kada se od 17.30 sastaju Srbija - Finska, a tri sata docnije Poljska - Estonija.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar