ШПА: Сосиједад за 20 минута прегазио Виљареал!

Екипа из Сан Себастијана победила Виљареал 3:0 у премијерном мечу 2. кола шпанске Примере.  Виљареал је стварно у каналу, Сосиједад јаше на првом месту Примере! Лак тријумф Реал Сосиједада - 3:0.

Фудбал 25.08.2017 | 23:23
ШПА: Сосиједад за 20 минута прегазио Виљареал!
Реал Сосиједад је силовито започео нову сезону у Примери!

Пошто је у првом колу победила Селту 3:2, екипа из Сан Себастијана је пред својим навијачима потпила "жуту подморницу" за свега 45 минута. Тачније 20! Виљареал се опростио од бодова оног тренутка када је судија послао играче на одмор.

На семафору је већ у том моменту био исписан коначан резултат 3:0!

Све је било завршено за 20 минута. Прво је Вилијан Хозе остао заборављен после корнера, а колико је имао простора и времена довољно говори чињеница да је из другог покушаја сместио лопту у мрежу.

Мало касније поново је одбрана Виљареала, иако се већина играча налазила у шеснаестерцу, деловала смушено, што је Пријето претворио у 2:0.

Најлепши моменат меча виђен је у 45. минуту. Хуанми је сјајно избегао офсајд, још боље прихватио дугачку лопту и маестрално је лобом послао у мрежу.

Виљареал после два кола нема постигнут гола и има два пораза.

Најавили смо да је Виљареал у каналу - и тако се и испоставило. Реал Сосиједад је то искористио и на својој Аноети и са 3:0 (3:0) дошао до три бода која га стављају на чело Примере.

Сав посао Сосиједад је одрадио у првих 45. минута. Прво је дошао у предност преко Вилијана Хозеа у 25. минуту, потом је прецизан био Пријето 10 минута касније, да би на истеку првог дела игре Хуанми разрешио сваку дилему када је победник меча у питању.

Виљареал је у овај меч дошао са великим проблемима, а Сосиједад је са друге стране компактна екипа и могла би да буде право изненађење ове сезоне у Шпанији.

Клуб из Сан Себастијана сада има два тријумфа у две утакмице, док је Виљареал последњи са два пораза.

Могла би ово да буде јако лоша сезона за Жуту подморницу.

ПАРОВИ 2. КОЛА:

Реал Сосиједад - Виљареал 3:0 (3:0)
/Вилијан 25, Пријето 34, Хуанми 45/

Бетис - Селта у току

у суботу:

Алавес - Барселона 18.15
Ђирона - Малага 20.15
Леванте - Ла Коруња 20.15
Лас Палмас - Атлетико Мадрид

у недељу:

Еибар - Атлетик Билбао 18.15
Еспањол - Леганес 18.15
Хетафе - Севиља 20.15
Реал Мадрид Валенсија 22.15

Извор: мондо.рс/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар