Креће побуна у Барселони - Меси окупља "клан"!

Од најдоминантијег тима у 21. веку до екипе за коју се већ сада зна да ће завршити иза највећег ривала – тако изгледа тренутна ситуација у Барселони.

Фудбал 23.08.2017 | 13:00
Креће побуна у Барселони - Меси окупља "клан"!
Навијачи каталонског гиганта незадовољни су на који начин управа на челу са председником Ђосепом Маријом Бартомеуом води клуб, због чега је покренута петиција за његову смену.

После њих, незадовољно руковођењем су почели да показују играчи, а према писањима локалних медија, предводи их најбољи фудбалер тима Лионел Меси. 

Меси наводно сада има свој клан у свлачионици Барселоне, са само једним заједничким циљем, а то је супротстављање Бартомеуу и његовим лошим одлукама. "Цадена Сер" је пренео информацију да је Аргентинац окупио главне играче, како би управи ставили до знања да нису задовољни у ком правцу иде клуб. 

Освајач пет златних лопти реаговао је на лош однос према Нејмару који је отишао у Пари Сен Жермен за рекордна 222 милиона евра, а сам Бразилац је истакао да нешто у врху не ваља. 

"У Барселони сам провео четири дивне године, то је моја кућа, али сам тужан због неких људи који седе у фотељама. У Барселони се налазе директори којима тамо није место", казао је Нејмар. 

Осим њега, на значају је изгубио и Андрес Инијеста, жива легенда 'Блаугране', који после 20 година у клубу размишља да промени средину. Доведен је само Паулињо за сулудих 40 милиона евра, на прагу клуба су Усмане Дембеле и Жан Мишел Сери, док се изгледа одустало од Филипеа Кутиња, који је био прва мета у овом прелазном року. 

Бартомеу очајнички жели да Меси што пре потпише нови уговор како би "угасио пожар", он је током лета најављен, али момак из Росарија сада жели да сачека до 31. августа, да би видео како ће се ситуација одвијати. 

"Месију је мука од свега, зато жели да сачека са потписивањем уговора", пише "Цадена Сер".

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар