Сузана и Симеон избјегли смрт

Водитељка Сузана Манчић подијелила је са јавношћу стравичне детаље када су она и њен партнер Симеон Оцомокос једва извукли живу главу.

Забава 21.08.2017 | 20:04
Сузана и Симеон избјегли смрт
Читава драма десила се на грчком острву Китера, где су Сузана и Симеон љетовали. Пожар је захватио ово острво, а усред катастрофе нашао се и овај пар.

- Људи моји, оно је било страшно! У тренутку видите дим у шуми а већ у наредном како озбиљан пламен гута све пред собом. У тим тренуцима не знаш шта да радиш. Људе је ухватила паника, почели су да бјеже, да вриште. Није ми било свеједно, само сам ухватила Симицу за руку да се у оној гужви не изгубимо - рекла је "Лото девојка" за "Информер" и открила како се завршио овај хаос.

- Врло брзо нам је полиција јавила да треба да се спремимо за евакуацију. У тренутку не знаш ни гдле да идеш ни шта да покупиш. Мозак ти блокира у моменту, али хвала богу да смо се врло брзо опасуљили. Сви су покупили само најосновније ствари и почели да бјеже јер се није знало кад ће ватрогасци успјети да обуздају ту ватрену стихију. Прво смо кренули ка аеродрому да се евакуишемо, али смо на пола пута сазнали да су сви летови отказани због густог дима, да вам не причам која се колона створила на тој дионици. Симон је све вријеме био на телефону. Његов дугогодишњи пријатељ има брод и сва срећа да су били удаљени само 15 минута од Китере, тако да је брзо дошао по нас, хвала драгом богу да нико није настрадо - завршила је водитељка. 

(Ало)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Цар,

21.08.2017 20:25

То су моменти,када људски мотак поцијне деловати ,по другом фрекфренциом " брез да би ми то осетили; знаци постаје мало агресивније " и тим моментима нема повратка: у моменту мозак преузима функцију ресења ( наоада) брез дуи а тело знало ста се догађа и сигурно вас ресава ,9 да сте колико паницни,ви изврсавате сва нецујна и неизрецена задатке,и ресавате се,

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цобра

22.08.2017 00:23

Брате Царе, свака ти цаст на коментару. Ја јос нисам бољи процитао. Тако јасно и концизно, да сви разумију.

Name

Последњи кинески цар

22.08.2017 10:42

Цобра, легенда си!