Звезда и Крстичић?! Врло реално!

И то без обештећења! „Све иде ка томе да га доведемо“, каже за наш портал спортски директор Црвене звезде Митар Мркела.

Фудбал 22.08.2017 | 23:30
Звезда и Крстичић?! Врло реално!
Ненад Крстичић и Црвена звезда. Близу је, јако је близу! Такав утисак се стиче после разговора са спортским директором клуба са Маракане Митром Мркелом.

Члан Алавеса, који има уговор са клубом из Виторије до 2018.године, могао би врло брзо да постане члан Црвене звезде. Некадашњи везиста младе и А репрезентације Србије требало би на Маракани да надомести изостанак повређеног Бранка Јовичића, али и да буде спремна замена у случају да у финишу летњег прелазног рока Љутице Богдана напусте Гелор Канга или Мичел Доналд.

Бивши члан ОФК Београда је способан да одговори на више позиција у маневру.

„Прича око Крстичића иде у добром смеру. На путу смо да га доведемо“, кратко је рекао за наш портал спортски директор Црвене звезде Митар Мркела.

Прошле сезоне у дресу Алавеса Ненад Крстичић је одиграо 14 мечева и постигао два гола. Ипак, одласком Мануела Пелегринија изгубио је статус као и Александар Катаи.

„Крстичић може да одговори захтевима на више позиција. Ми га видимо као дефанзивног везног“, додао је Мркела.

После одласка из ОФК Београда 27-годишњи универзалац је играо за Сампдорију и Болоњу, да би последњу сезону провео у Алавесу. Важећи уговор са чланом шпанске Примере на први поглед представља озбиљну препреку. Међутим, Мркела је уверен да Црвена звезда има механизме да то реши.

„На путу смо да Крстичића доведемо без обештећења“, открива Мркела.

Могуће је да ће Црвена звезда понудити одређене проценте Алавесу од даље продаје.



На Маракани се надају да би ускоро могли да финиширају трансфер Доменика Динге, док су данас медији у Гани пренели информацију да је Црвена звезда понудила милион евра за задњег везног Лоријана Алкасана Вакаса.

„Први пут чујем за тог играча“, јасан је био Мркела.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар