Нејмар обара и другог предсједника Барселоне?!

Тај клуб заслужује много боље! Ђозеп Марија Бартомеу на удару!

Фудбал 23.08.2017 | 11:00
Нејмар обара и другог предсједника Барселоне?!
Мани опозицију, шта ћемо с Нејмаром? Тако вероватно ових дана изгледају разговори најближих сарадника председника Барселоне Ђозепа Марије Бартомеуа, коме као да се полако ближи крај на стадиону Камп Ноу, а све због тога што је наљутио једног од асова. Додуше, асови који играју у Барселони међу највећима су на свету и сигурно сваком љубитељу фудбала много дражи од некаквих бизнисмена у оделима. Међутим, Нејмар би могао да постане јединствен случај, односно можда и први фудбалер који ће функције коштати двојицу председника!

Сандро Росел је морао да напусти Барселону баш због "афере Нејмар", односно сазнања да је куповина Бразилца коштала малтене дупло више од оног што је клуб испрва пријавио. Председничку функцију потом је преузео Бартомеу, коме се сада фотеља озбиљно љуља.

Прво због самог Нејмаровог одласка у Пари Сен Жермен и неуспешних - бар засад - покушаја да доведе адекватне замене. А сада и због Нејмарових речи које му сигурно неће помоћи. Бразилски фудбалер се, после победе ПСЖ-а над Тулузом од 6:2, острвио на Барсину управу.

"Провео сам тамо четири године и био сам веома срећан. Био сам срећан кад сам дошао, срећан све те четири године и срећан сам отишао. Али нису ме они чинили срећним. По мени, нису то људи који би требало да воде Барсу. Барса заслужује много боље, сви то знају", као из топа је опалио Нејмар.

Навијачи су свеједно већ кивни на Бартомеуа. Ово му неће помоћи. Нека су ту нерашчишћена посла остала.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар