Рада: Превазишли смо све проблеме

Љубавна прича певачице Радмиле Манојловић и њеног девет година млађег колеге Хариса Берковића била је у центру пажње последњих месеци.

Забава 20.08.2017 | 15:53
Рада: Превазишли смо све проблеме
Када су у марту ове године раскинули, фанови који су им предвиђали скори брак били су разочарани. Међутим, лето је променило све.

''Није он мени ништа скривио, да се разумемо, па нисам имала ни шта да му праштам. Сада је све океј, заједно смо били и на летовању и у емисијама. Могу да кажем да смо превазишли све проблеме. Дигла се прашина већа него што би требало. Медијима је било занимљиво да породице уплићу у све то. То уме да унесе немир, на крају смо се сви измирили, што је најбитније'', каже Рада, за коју се писало да је избацила Харисовог оца из стана, те да њен отац не воли Хариса, а ни да његови њу не миришу.



Ипак, на базен је дошла сама и све време је уживала на лежаљкама и испијала коктеле без Хариса. Мушки погледи били су приковани за њено извајано тело, па је признала да ли је Харис љубоморан када је тако сексепилну у бикинију пушта саму.

''Нисмо ми сијамски близанци, па да будемо везани једно за друго. Ко каже да Харис није љубоморан? Он ме пушта, али не значи да није љубоморан. Не можемо да се држимо везани у кући иако бисмо ми то највише волели'', каже Рада, прасне у смех знајући да је ово звучало мало двосмислено, па се брже-боље враћа на тему љубоморе.



''Мислим да су генерално у везама жене очигледније у показивању љубоморе и онда народ мисли да смо само ми жене љубоморне. А мушкарци ћуте, јер им је то испод нивоа да признају'', развила је своју теорију Манојловићева.

Будући да се обоје баве певањем, те да и једно и друго имају фанове, атрактивна певачица каже да је то олакшавајућа околност у њиховој вези.

''Мени је неупоредиво лакше кад не морам неком да објашњавам зашто је неки наслов изашао. Лакше се дише у вези са колегом. Негде је и његова породица навикла на то, тако да ништа не мораш никоме да објашњаваш, ни родитељима, теткама, стричевима...''

Извор: Курир

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Смоки

21.08.2017 12:44

Е мој Харисе,црни Харисе гдје су ти очи.

ОДГОВОРИТЕ