Из Партизана у Мегу!

Милош Копривица нови је кошаркаш Мега Бемакса.

Кошарка 15.08.2017 | 18:45
Из Партизана у Мегу!
Мега Бемакс у уторак је ангажовао ново појачање за предстојећу сезону, пошто је уговор са клубом потписао Милош Копривица. 

Сада већ бивши центар Партизана је у београдском клубу провео две сезоне и већ се прикључио тренинзима Меге, где ће појачати конкуренцију под кошем клуба из Сремске Митровице.

"Веома сам срећан што сам дошао у Мегу која је небројено пута доказала да је одлична средина за све младе играче који желе да играчки напредују. Драго ми је што ћемо и у наредној сезони имати млад и талентован тим и што ћу бити део њега. Свакако ћу дати све од себе да прво на тренинзима заслужим своју шансу а потом, надам се, да играчки допринесем што бољим резултатима клуба", рекао је Копривица. 

Копривица је рођен 24. марта 1995. године у Соколцу у Босни и Херцеговини, висок је 208 центиметара и игра на позицији центра.

Сениорску каријеру је почео 2013. године у Слободи из Ужица, одакле је после две сезоне прешао у редове Партизана. У претходној сезони је у АБА лиги у просеку бележио 2.6 поена у просеку, док је у Суперлиги постизао 4 поена по мечу.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар