Iz Partizana u Megu!

Miloš Koprivica novi je košarkaš Mega Bemaksa.

Košarka 15.08.2017 | 18:45
Iz Partizana u Megu!
Mega Bemaks u utorak je angažovao novo pojačanje za predstojeću sezonu, pošto je ugovor sa klubom potpisao Miloš Koprivica. 

Sada već bivši centar Partizana je u beogradskom klubu proveo dve sezone i već se priključio treninzima Mege, gde će pojačati konkurenciju pod košem kluba iz Sremske Mitrovice.

"Veoma sam srećan što sam došao u Megu koja je nebrojeno puta dokazala da je odlična sredina za sve mlade igrače koji žele da igrački napreduju. Drago mi je što ćemo i u narednoj sezoni imati mlad i talentovan tim i što ću biti deo njega. Svakako ću dati sve od sebe da prvo na treninzima zaslužim svoju šansu a potom, nadam se, da igrački doprinesem što boljim rezultatima kluba", rekao je Koprivica. 

Koprivica je rođen 24. marta 1995. godine u Sokolcu u Bosni i Hercegovini, visok je 208 centimetara i igra na poziciji centra.

Seniorsku karijeru je počeo 2013. godine u Slobodi iz Užica, odakle je posle dve sezone prešao u redove Partizana. U prethodnoj sezoni je u ABA ligi u proseku beležio 2.6 poena u proseku, dok je u Superligi postizao 4 poena po meču.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar