Лепа Брена руши зидове због сина

Лепа Брена реновира вилу на Бежанијској коси на наговор сина Виктора Живојиновића.

Забава 15.08.2017 | 09:15
Лепа Брена руши зидове због сина
Највећа звезда бивше Југославије припрема се за радове у пространом дому јер је њен млађи наследник одлучио да се одвоји од породице и почне да живи сам. Али не би да оде далеко од родитеља, па ће Брена и Боба порушити зидове и Виктору направити стан у вили са посебним улазом.



''Виктор је доста сазрео и постао прави мушкарац. Не жели више да буде третиран као дете које сви мазе и пазе. Решио је да се осамостали. За почетак се изјаснио да неће више да живи с мамом и татом, али да не жели да одлази од њих. Зато је предложио да направе посебан животни простор за њега, који ће имати засебан улаз. Брена и Боба су се сложили с том идејом'', каже извор и додаје:

''До краја лета би требало да ангажују мајсторе за радове, а када се све заврши, Виктор ће по свом укусу преуредити ентеријер, а можда ће чак тај део препустити мами, која је одувек имала добар стил. С обзиром на то да је Виктор студент и да још нема своја примања, певачица и некадашњи тенисер ће све то исфинансирати'', открива извор и додаје да је најмлађи члан породице Живојиновић одавно спреман на одвајање од родитеља.

''Откако је Виктор кренуо на дијету, сам спрема храну. Научио је да кува, са татом и братом Стефаном редовно иде у набавку на пијацу, тако да му тај део неће бити проблем. И док је био млађи, увек се мотао по кухињи и спремао, поготово када су му родитељи данима били одсутни од куће. Сада када има и девојку биће му лакше да са њом ужива насамо него у кући пуној људи'', завршава извор.

Виктор је раније говорио да воли када су сви породично на окупу, али да би волео да живи сам.



Хоће да буде манекен

Виктор Живојиновић се преполовио! Упркос томе што је за неколико месеци смршао више од 45 килограма, он се из дана у дан све више топи. На крају ће постати манекен или фото-модел, с обзиром на то да је упоран да смрша још двадесетак килограма.

Извор: Курир

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ЗАНКА

15.08.2017 08:53

Ма,мислим стварно....

ОДГОВОРИТЕ