Навијачи Олимпијакоса могу свашта да ми кажу, раде, али...

. . . да ме псују, бацају ствари на мене, али нека ми не дирају породицу! "Клуб из Пиреја ме није желео овог лета и то ће бити моја највећа мотивација у Панатинаикосу", каже Лоџески.

Кошарка 15.08.2017 | 19:45
Навијачи Олимпијакоса могу свашта да ми кажу, раде, али...
Помињали су се Анадолу Ефес, Барселона и на крају испаде - Панатинаикос. Ни мање ни више. Из Олимпијакоса. Директно. А то се у Грчкој не прашта.

Зато је Мет Лоџески свестан шта га чека, навијачи су већ почели "оно њихово" и сам играч каже да је то очекивао и да је спреман на све то.

"Свиђа ми се Грчка. Панатинаикос је био више него заинтересован за мене целог лета и трудили су се да ме убеде да заиграм за њих. Знам како ствари стоје у Грчкој и упркос томе сам донео одлуку. Олимпијакос ме није желео и то ће ми бити можда и највећа мотивација у Панатинаикосу. Знам да је навијачима тешко, очекујем да чујем много ствари, већ их чујем и то је ОК. У реду је да мени то причају, али не и мојој породици. Знам како ће ме дочекати када будем гостовао Олимпијакосу, то неће бити нормална утакмица за мене, али сада ово кажем: Радите шта год желите, псујте ме, бацајте на мене ствари, али оставите моју породицу ван овога".

Ето и то је живот професионалног спортисте.

Иначе, искусни Белгијанац напустио је Олимпијакос после четири успешне године (освојио две титуле). За њега је то само посао, али навијачима ће то тешко објаснити. Такве ствари се тамо једноставно раде само у ретким случајевима.

А сада је и он један од њих.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар