Navijači Olimpijakosa mogu svašta da mi kažu, rade, ali...

. . . da me psuju, bacaju stvari na mene, ali neka mi ne diraju porodicu! "Klub iz Pireja me nije želeo ovog leta i to će biti moja najveća motivacija u Panatinaikosu", kaže Lodžeski.

Košarka 15.08.2017 | 19:45
Navijači Olimpijakosa mogu svašta da mi kažu, rade, ali...
Pominjali su se Anadolu Efes, Barselona i na kraju ispade - Panatinaikos. Ni manje ni više. Iz Olimpijakosa. Direktno. A to se u Grčkoj ne prašta.

Zato je Met Lodžeski svestan šta ga čeka, navijači su već počeli "ono njihovo" i sam igrač kaže da je to očekivao i da je spreman na sve to.

"Sviđa mi se Grčka. Panatinaikos je bio više nego zainteresovan za mene celog leta i trudili su se da me ubede da zaigram za njih. Znam kako stvari stoje u Grčkoj i uprkos tome sam doneo odluku. Olimpijakos me nije želeo i to će mi biti možda i najveća motivacija u Panatinaikosu. Znam da je navijačima teško, očekujem da čujem mnogo stvari, već ih čujem i to je OK. U redu je da meni to pričaju, ali ne i mojoj porodici. Znam kako će me dočekati kada budem gostovao Olimpijakosu, to neće biti normalna utakmica za mene, ali sada ovo kažem: Radite šta god želite, psujte me, bacajte na mene stvari, ali ostavite moju porodicu van ovoga".

Eto i to je život profesionalnog sportiste.

Inače, iskusni Belgijanac napustio je Olimpijakos posle četiri uspešne godine (osvojio dve titule). Za njega je to samo posao, ali navijačima će to teško objasniti. Takve stvari se tamo jednostavno rade samo u retkim slučajevima.

A sada je i on jedan od njih.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar