Тако то ради Краснодар!

Комплетна статистика на сајту, Ристић поново међу најбољима! Бивши везиста Црвене звезде добио највише дуела и имао највише удараца ка голу у судару против Амкара.

Фудбал 15.08.2017 | 21:00
Тако то ради Краснодар!
Сигурни смо да је Владан Милојевић почео да анализира све врлине и мане Краснодара и да ће до четвртка знати све врлине и мане руског тима.

Читали сте данас о снази Краснодара, а како тај клуб функционише можете видети и на њиховом званичном сајту. Помоћу платформе Инстант фудбал измерени су парамтери свих играча у утакмици против Амкара.

Надали су се бољем резултату у Краснодару, али ове категорије могу да помогну Владану Милојевићу да лоцира највеће опасности по Борјанову мрежу. Поново је међу најбољима био бивши млади репрезентативац Србије и универзалац Црвене звезде Михаило Ристић.

Он и Швеђанин Виктор Класон су имали по два кључна додавања. Такође Ристић је имао највише удараца ка голу Амкара. Чак шест.. Поред тога Ристић је добио највише дуела (11) колико и штопер Мартинович.

Ова напредна статистика показује да много тога у игри Краснодара зависи од распложења Јурија Газинског. Он је освојио највише лопти (11), а добио је и највише ваздушних дуела (13). Поред тога Газински је имао најбољи процнат тачних пасова. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар