Tako to radi Krasnodar!

Kompletna statistika na sajtu, Ristić ponovo među najboljima! Bivši vezista Crvene zvezde dobio najviše duela i imao najviše udaraca ka golu u sudaru protiv Amkara.

Fudbal 15.08.2017 | 21:00
Tako to radi Krasnodar!
Sigurni smo da je Vladan Milojević počeo da analizira sve vrline i mane Krasnodara i da će do četvrtka znati sve vrline i mane ruskog tima.

Čitali ste danas o snazi Krasnodara, a kako taj klub funkcioniše možete videti i na njihovom zvaničnom sajtu. Pomoću platforme Instant fudbal izmereni su paramteri svih igrača u utakmici protiv Amkara.

Nadali su se boljem rezultatu u Krasnodaru, ali ove kategorije mogu da pomognu Vladanu Milojeviću da locira najveće opasnosti po Borjanovu mrežu. Ponovo je među najboljima bio bivši mladi reprezentativac Srbije i univerzalac Crvene zvezde Mihailo Ristić.

On i Šveđanin Viktor Klason su imali po dva ključna dodavanja. Takođe Ristić je imao najviše udaraca ka golu Amkara. Čak šest.. Pored toga Ristić je dobio najviše duela (11) koliko i štoper Martinovič.

Ova napredna statistika pokazuje da mnogo toga u igri Krasnodara zavisi od rasploženja Jurija Gazinskog. On je osvojio najviše lopti (11), a dobio je i najviše vazdušnih duela (13). Pored toga Gazinski je imao najbolji procnat tačnih pasova. 

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar