Ћана напуштена у борби с канцером

Фолк певачицу Станојку Бодирожу Ћану у јавности углавном виђамо насмејану, а већина не зна да је иза себе оставила борбу са опаком болешћу.

Србија 14.08.2017 | 17:38
Ћана напуштена у борби с канцером
Ћана се својевремено борила са раком дојке, те је била принуђена да се повуче из медија. 

Није желела да током борбе за живот прича за медије о тешком периоду, већ сада када је победила ову опаку болест.

"Ја сматрам да ако је нешто приватно, онда је приватно. И та реч не постоји случајно. Ако сви знају, то онда више није приватно. Није правило да колико те има у медијима - да је то мерило твоје популарности. Ја сам своју каријеру базирала на песмама, нисам иначе скандалозна особа, не умем да се свађам, волим да кажем, да пресечем нешто, и ако неко нема слуха значи ту смо завршили причу", рекла је Ћана за "Телеграф" и додала да је њено здравствено стање сада добро.

"Хвала Богу, добро је, редовно се контролишем, водим рачуна и променила сам доста тога. Променила сам у смислу да радим, али узмем време и за одмор. Пре сам само радила, а врло се мало одмарала. Сада сам схватила да ништа не морам. Када ми је раније неко пожелео за Нову годину здравље, ја сам онако рекла: "Па, и није ти нека жеља", док нисам доживела све што сам доживела. Када сам доживела, онда сам схватила да је заиста здравље на првом месту", казала је певачица, а потом открила да јој током тешког периода фалила подршка блиских људи.

"Људи су људи, посао не опредељује човека. Одлично су знали све шта ми се десило. Богу хвала, мени стварно ништа није требало, све сам могла сама финансијски, али просто ми је фалило подршке од неких људи за које сам мислила да смо стварно блиски. Схватила сам да су ми већу подршку пружили неки људи које сам два пута видела у животу", завршила је певачица.

Извор: Телеграф

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

Дусо моја

14.08.2017 17:15

Твоје пјевање је једино које ми донсе заборав и одлазак у вријеме кад сам била сретна. Ми науцимо да смо били сретни кад несто продје, а много горе ствари додју. Ја сам претурила 2 тумора и схватам да су људи илизлобни, или мисле 'од ове нема висе користи, ста цу губити вријеме. Медјутим, они наси најблизи се показу па ми болесни све зааборавимо. Не трази пријатеља гдје га никад није било и разумјевање од санте леда.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Васо

14.08.2017 19:34

Браво краљице,не дај се,шта би ми без тебе

Name

Софија

14.08.2017 17:51

Свака част храбра жено.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дјуриц

14.08.2017 19:49

Цано свака цаст ти си увијек била херој па сад си то и потврдила пуно поздрава и пуно снаге ти зели породица Дјуриц из Цириха

Name

Амира дуракобиц

14.08.2017 20:09

Драга цано нек сти нама добро а они који се нису освртали кад ти је било теско немој то заборавити памти па врати

Name

циа гиованна

15.08.2017 22:44

За цану велики цмокиц и да ми бог слух никад не узме,била бих тузна да је не цујем

Name

Бошњак

15.08.2017 07:13

Тако то обично бива, помоћ и подршку ти пружају они од којих најмање оћекујеш. У то сам се и сам увјерио. Пуно здравља, среће и успјеха у животу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бојан

15.08.2017 11:43

Тета цано нексте ви зиви и здрави да пјевате дуго имате фине пјесме да дама сте ви јесте пуно поздрава за васу породицу да