Сузана за длаку избјегла затвор!

Водитељка Сузана Манчић отворила је своју душу и испричала све о немилом догађају који се догодио у Грчкој.

Србија 14.08.2017 | 16:10
Сузана за длаку избјегла затвор!
Сузана је решила део одмора да проведе са својим драгим Симеоном Оцомокосом у Грчкој, а она се у ову државу упутила својим аутомобилом.

Манчићева је током пута прекорачила брзину, што свакако промакло грчкој полицији, која је зауставила Манчићеву и наставила даљи процес.

"Тражио ми је документе и рекао да ће ми одузети дозволу и да ћу бити приведена у станицу. Није ми било свеједно, али сам позвала Симеона и он је преко телефона 'пеглао' ту ситуацију. Приведена сам у станицу, одређена ми је новчана казна коју сам одмах платила. За длаку сам избегла затвор", изјавила је Сузана за магазин "Глорија". 

Поред тога што је умало завршила у затвору, Сузана је на путу доживела још један малер, те је остала без горива и морала да стопира насред аутопута.

(Ало.рс)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

ЛАКА

14.08.2017 14:12

УХ, ЈЕСТ МИ ЈЕ ЖАО, ЛУЈКАРА И СПОНЗОРУША

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саван

14.08.2017 14:21

Талент остати без горива мозда нема пара дајој помогнемо

ОДГОВОРИТЕ
Name

перо

14.08.2017 16:21

Па она треба на психијатрију а не у затвор

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тихо

14.08.2017 16:59

КАКО БИ ЗНАЛИ БЕЗ ИЗМИСЉОТИНА ДА СИ БИЛА У ГРЦКОЈ, ДА СИ ИДПРОСИЛА АУТО, ДА НЕМАС НОВЦА ЗА ГИРИВИ.ПИ МИСЛИС ЛИ ТИ ПРОСТИТУТКО ДА МИ НЕМАМО ДРУГИХ ПРОБЛЕМА.ДА СИ ОСТАЛА У ЗАТЦОРУ ДОЗИВОТНО.БЈЕДНИЦЕ ПЛАЦАС СТАМПИ СВОЈЕ ЛАЗИ САМО ДА БИ ТЕ ПРИКАЗАЛИ СА НЕКИМ ОРОНУЛИМ ЦИЦОМ.А КАКО СИ ТИ ОРОНУЛА САМО ТЕ СМИНКА ДРЗИ КАО АРМАТУРА БЕТОН.СКЛОНИ СЕ ВИСЕ СА ТВ ФУКСО.ОВАКВЕ УГАСИСЕ ХПИY ТВ.ПАРОВИ,РУЗИЦА, ВЕСНА,КАЛУДЕРИЦКА САПУНИЦА,ЛУДА ЛАКИЦЕВИЦ И ОНА НАДУВАНА ЈЕЛЕНА.ИМА ДАЉИНСКИ ПА ПРОМЈЕНИ КАНАЛ,АЛИ ЈАДА ТИ МАНЦКИЦКА И НА ТОМ КАНАЛУ.УГАСИТЕ СВЕ ТВ КУЦЕ СА НАЦИОНАЛНОМ ФРЕКВЕНЦИЈОМ.СВЕ СУ ЗЕНЕ ДАМЕ,А ТИ СИ НА ДНУ МУЉ

Name

Томо

15.08.2017 01:05

Бас ми је зао сто није отисла у затвор због дивљања на цестама имамо толко смртни несреца свак у затвор ма да је незнам ко

ОДГОВОРИТЕ
Name

Последњи кинески цар

15.08.2017 15:09

Страшно лијепа и згодна жена. Можете јој само бити завидни, и због изгледа а и због новца.

ОДГОВОРИТЕ