Дјевојчица се бори за живот

У саобраћајној несрећи која се синоћ догодила у Великој алеји у сарајевској опћини Илиџа, тешко је повријеђена шестогодишња дјевојчица Л. А. М. из Јемена.

Босна и Херцеговина 30.07.2017 | 12:42
Дјевојчица се бори за живот
Према информацијама из МУП-а Кантона Сарајево, до несреће је дошло око 22 сата у улици Велика Алеја до броја 30, када је 17-годишњи А. А., држављанин Кувајта, бициклом ударио дјевојчицу која је ходала алејом. 

Хитна помоћ је одмах стигла на мјесто догађаја, као и полиција, те је дјевојчица превезена на Клинику ургентне медицине КЦУС-а, како би јој се указала љекарска помоћ. Дјевојчица је у несрећи задобила тешке тјелесне повреде опасне по живот, то јест фрактуру кости главе, те је задржана у болници на лијечењу. 

Полиција је ухапсила бициклисту А. А., те је он предат у просторије Одсјека за задржавање особа лишених слободе МУП-а КС. 

На мјесто догађаја изашао је и дежурни тужилац сарајевског Кантоналног тужилаштва и руководио увиђајем, који су обавили полицајци Одсјека за саобраћајне истраге. 

Извор: Фактор.ба

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Лука

30.07.2017 11:36

Уз заљење сто се то десило несрецној дјевојцици, морам изразити забринутост правог сарајлије..цуј, дјевојцицу из Јемена, у Велкој алеји, ударио бициклиста и Кувајта?! Ко ли, Бозе, донедавно станова и сета том алејом, а ко сада?! Залосно, моје сарајлије, залосно..

ОДГОВОРИТЕ
Name

мико

30.07.2017 21:04

Подрзавам комрнтар у цјелости

Name

За Луку

31.07.2017 14:42

Тамо није станово скоро нико јер је то сеталисте а сад су неки тамо направили виле према врелу Босне. Сад се то издаје некаквим амбасадама