Djevojčica se bori za život

U saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila u Velikoj aleji u sarajevskoj općini Ilidža, teško je povrijeđena šestogodišnja djevojčica L. A. M. iz Jemena.

Bosna i Hercegovina 30.07.2017 | 12:42
Djevojčica se bori za život
Prema informacijama iz MUP-a Kantona Sarajevo, do nesreće je došlo oko 22 sata u ulici Velika Aleja do broja 30, kada je 17-godišnji A. A., državljanin Kuvajta, biciklom udario djevojčicu koja je hodala alejom. 

Hitna pomoć je odmah stigla na mjesto događaja, kao i policija, te je djevojčica prevezena na Kliniku urgentne medicine KCUS-a, kako bi joj se ukazala ljekarska pomoć. Djevojčica je u nesreći zadobila teške tjelesne povrede opasne po život, to jest frakturu kosti glave, te je zadržana u bolnici na liječenju. 

Policija je uhapsila biciklistu A. A., te je on predat u prostorije Odsjeka za zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a KS. 

Na mjesto događaja izašao je i dežurni tužilac sarajevskog Kantonalnog tužilaštva i rukovodio uviđajem, koji su obavili policajci Odsjeka za saobraćajne istrage. 

Izvor: Faktor.ba

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Лука

30.07.2017 11:36

Uz zaljenje sto se to desilo nesrecnoj djevojcici, moram izraziti zabrinutost pravog sarajlije..cuj, djevojcicu iz Jemena, u Velkoj aleji, udario biciklista i Kuvajta?! Ko li, Boze, donedavno stanova i seta tom alejom, a ko sada?! Zalosno, moje sarajlije, zalosno..

ODGOVORITE
Name

miko

30.07.2017 21:04

Podrzavam komrntar u cjelosti

Name

Za Luku

31.07.2017 14:42

Tamo nije stanovo skoro niko jer je to setaliste a sad su neki tamo napravili vile prema vrelu Bosne. Sad se to izdaje nekakvim ambasadama