Одлучан да спаси брак

Фолкер је решио да учини све да би поново био са Соњом Вуксановић, док изјаве бивше девојке Браниславе Пашајлије у медијима уопште не коментарише.

Забава 27.07.2017 | 09:34
Одлучан да спаси брак
Услед бројних непријатности које је доживео протеклих месеци након развода од Соње, везе са законски удатом Браниславом Пашајлијом, исељења Соње и Викторије из заједничког стана на Врачару, отвореног писма непријатног садржаја упућеног Соњином бившем мужу Жељку Шашићу, Аца Лукас решио је да се врати мирном породичном животу.

 Наиме, певач је ставио тачку на везу са Браниславом, а одлучио је да обнови романсу са Соњом. Први сусрет десио се у ресторану у Београду где су разговарали о свему и одлучили да зарад ћерке Викторије својој љубави пруже још једну шансу. Међутим, Соња је била веома скептична, најпре због свега што се догодило због њеног познанства са Марком Јарићем, те је одлучила да не жели да брза.

- Аца ништа не жели да препусти случају, те је својој још увек законитој супрузи и ћерки Викторији уплатио летовање у луксузном летовалишту Порто Монтенегро у Црној Гори. Он је већ имао наступ у популарној будванској дискотеци, а има још неколико унапред заказаних и распродатих наступа. Жели да Соња све време буде близу њега - каже наш извор близак Аци.

Наиме, Аца је недавно седео на ручку са пријатељима у Црној Гори и тамо им је саопштио да више ни дан не жели да чека.

- Ацу више није брига за Браниславу. Рекао им је да га она уопште не интересује и да жели да спасе брак са Соњом. Недостаје му, као и сви заједнички тренуци. Биће им тешко у почетку најпре због притиска који тренутно трпе, али и због свих свађа које су постојале. Међутим, обоје ће се потрудити да опет успоставе добру комуникацију како би потом обновили емоције. Нису сигурни да ли ће им успети, али су ради да пробају - каже даље наш извор.

С друге стране, Бранислава Пашајлија је за српске медије изјавила да је Лукас био грешка у њеном животу и да не може да верује да је оставила дивног човека због њега. Она је додала да не зна да ли ће се помирити да супругом Жељком, али се спрема за пут у Црну Гору, где ће се видети и са њим.

- Ацу не интересује шта она прича у медијима нити то коментарише. Усредсредио се на то успостављање доброг односа са Соњом - закључује наш извор.

Очигледно је да је сапуница "Лукасито" обележила ово лето, а колико ће још епизода до краја бити, све зависи од главних ликова. Наставиће се...

Блиц
фото:интернет

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ах ја

27.07.2017 19:28

либомерацку

ОДГОВОРИТЕ