Бурсаћ: Додик је Сорошев човјек Но.1!

Нема тог непријатеља Републике Српске, тог Сороша, тог србомрсца, који би овако темељно и до кољена потукао ентитет, као што сте то урадили ви у СНСД-у. Оставили сте села без људи, опустошене градове, земљу запуштену, створили сте девијантне генерације послушника и постали извоник биједе диљем Европе. . . Па нема тог злотвора који би био ефикаснији.

Република Српска 25.07.2017 | 11:51
Бурсаћ: Додик је Сорошев човјек Но.1!
У друштву перманетног застрашивања, у коме обичан народ бива тек пуки полигон иживљавана власти, десио се «још један напад на Републку Српску». Након свих силних напада, СНСД, најјача партија, истражитељ, власт, суд, информативна агенција, ревизор, контраобавјештајна служна, организатор концерата, промотор бодљевине бикова и шта све не, издао је још једно «алармантно» саопштење».

Прича се прича да Сорош долази, преко Подгорице

А, у ситном писму пише, не воли нас нико више. Сорошеви људи су се преселили на терен РС, а уложено је и 5 милиона долара за рушење РС! Склањај жене и дјецу од рачунара, сви у заклон на прве црте бојишнице испред тастатура! Стари вампир Џорџ Сорош, та персона нон грата мађарског поријекла из удобног америчког дома атакује опет на једини бастион свјетлости у Европи, на Републику Српску. Регрутује зли Сорош све. И старо и младо, и јако и кусаво, све не би ли се скинуо посљедњи европски демократа, Милорад Додик.

И Богу хвала да функционише обавјештајна и контраобавјештајна секција у СНСД-у, па да смо дознали за подле планове сорошеваца. А, та секција функционише, зато што зла Босна и Херцеговина, не може да ради свој посао. Прецизније, и она ради о глави милом Мили. Тако каже Миле и ТРЕБА му вјеровати. А, како је СНСД , има томе деценију и по, права држава у држави, ред је и да алармира грађанство и припреми их на најновији напад у циљу рушења СНСД-а, што значи Републике Српске, што значи Милорада Додика.

“Сорошева екипа из Македоније преселила је на терен Републике Српске, иако им је центар Подгорица. Финансије за још један покушај уништења институција Републике Српске, засад износе пет милиона долара”, наведено је у саопштењу.

А, у Подгорици се кријеш бандо издајничка?! Мислили сте да ћете заварати трагове искусним СНСД обавјештајцима? Мислили сте да ће вас, багро једна, тражити по Бечу и Будимпешти, док ви из Бечића припремате офанзиву на Кабинет предсјеника РС-а, Милорада Додика, зграду Владе и РТРС? Неће моћи, ове ноћи!

Него, како су СНСД-ови бриљантни стратези дошли до ових овако прецизних и егзактних података?

Их, па не треба за то велика памет. Људи су најједноставније гледали телевизију. А, тамо има свега. Тако, на примјер, како стоји у саопштењу СНСД-а, Савез за промјене позива на неплаћање РТВ претплате. Што је сложићете се позив на пуч.

Али, није то круцијални доказ. Има оно горе, страшније:

“Довољно је видјети да и нема објективних или позитивних вијести о Српској на сарајевским телевизијама, порталима или `истуреној БН телевизији`”, кажу из СНСД-а.

И на крају, из СНСД-а, су поручили је то још једна изгубљена битка јер ће се на изборима 2018. године, под заставом Српске и вођством СНСД-а и Милорада Додика, “Српска ослободити издајника”.

Ово посљедње је застрашујућа истина

Видите, све до посљедње реченице ово саопштење је најобичнија скирбоманска будалаштина, коју стратези СНСД-а сервирају народу петнаестак година у неизборном периоду, како би га ионако утученог са земљом саставили, и до краја унизили. И материјално и емотивно и етички и људски. Какви црни напади на Додика и клику му? Зар стварно под шаром небеским има неко ко вјерује у небулозе по којима Сорош руши Додика? Ето, није него! Нема пречег посла.

Зар се “истраживачи”, који до података долазе тако што посматрају РТРС, медијски одрон у свјетлу реалности не запитају, зашто је тај исти РТРС на дну дна медијског свијета?

Дал’ је до Сарајева, Савеза за промјене или можда због тога што ни креатори Додикових спонзорисаних елегија не вјерују у исте? И на концу конаца, ајмо једном за свагда разјаснити ко су то, мајку му Сорошеви плаћеници у паћеној Републици Српској?

СНСД је Сорошева држава

Видите, сва је истина да је Додик, демократски повјетарац Медлин Олбрајт, баш уз помоћ амричких тенкова ујахао на власт, да је од неколико партија створио франшизу знану као СНСД и да суверено преко исте, свим могућим средствима влада плебсом у Републици Српској.

Дакле, Милорад Додик је највећи пројекат Међународне заједнице послије Дејтона у БиХ. Милорад Додик је, према томе, кумче истог тог Сороша, кумче које би сад некако сапрало трагове прошлости, али не иде. А, највећа организација, коју је направио друг Џорџ је гле чуда, баш тај Савез Независних Социјалдемократа, држава у држави, свијет у свијету, ентитет у ентитету.

Ето, тај СНСД, тај конструкт Међународне заједнице, тај експеримент Сороша и његових, који се отео контроли, зарад потпуне самовоље и пусте жеље за тоталитарношћу, сад је мјерна јединица за “домољубље”.

Само, инфлације је појела тај силни реторички капитал патриотизам, који нит’ се једе’ нит од њега икаква вајде има, осим ако нисте дио сорошевског СНСД-а, дабоме и ако нисте у милости првог Сорошевог дјечака, Милорада Додика. Е, како се тај патриотизам, велим, не једе, онда у инфлаторном хистеричном хаосу, СНСД, производи непријатеље на дневној бази. И да се разумијемо, они ту неће стати.

Није страшно по народ што се Миле одрекао Сороша, него што се Сорош одрекао Миле

Зато и јесте застрашујућа посљедња реченица, њиховог блесавог саопштења у којој се вели како ће се Република Српска, под вођством Милорада Додика, 2018. ослободити издајника. Овај сјевернокорејски поучак, значи само једно-позив на линч и борбу свим средствима против неистомишљеника, који нису пристали бити дијелом система који је креирала баш та Међународа заједница све са америчким филантропом мађарског поријекла.

Јер, срамота је и те Међународе заједнице, свога монструмчета СНСД-а и Додика му, па се и она прави луда, одбацујући деликвентско чедо, које никако да призна пред судом историје као своје. А, све то добро дође малом насилнику под капом СНСД-а, да буде мјерна јединица правде и правичности.

Милораде и Милорадови СНСД-овци, будите људи па признајте овом несрећном народу да сте једино и само ви прави сорошеви плаћеници, којима разбијање, не Републике Српске, него суштине битисања на овим просторима иде феноменално од руке.

Кад је Сорош мала маца

Нема тог непријатеља Републике Српске, тог Сороша, тог србомрсца, који би овако темељно и до кољена потукао ентитет, као што сте то урадили ви у СНСД-у. Оставили сте села без људи, опустошене градове, земљу запуштену, створили сте девијантне генерације послушника и постали извоник биједе диљем Европе...Па нема тог злотвора који би био ефикаснији.

Заправо, покушај смјене овог режима, на коју се параноично позива СНСД у својим саопштењима, била би хуманитарана мисија за све становнике Републике Српске. Сва је несрећа, што је то шарена лажа и што се неће десити док исти ти становници Републике Српске не помјере дупе и демократски не смијене стјенице, које су им појеле најбоље године њихових живота.

Извор: Бука

Коментари / 125

Оставите коментар
Name

Наравно!

25.07.2017 09:57

Хазари (Сорос и Клинтонова администрација) га инсталирали уз помоц сфорових тенкова, а онда га Хазар Ливне само годинама припомагао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

xyз

25.07.2017 10:11

Хазари???

Name

Борац рс

25.07.2017 10:13

СТРАНЦИМА ДА ЈЕ ИНТЕРЕС ДА РУСЕ ДОДИКА ТО БИ УРАДИЛИ ЗА ДВА ДАНА , ПА И ВЕЦЕ ПРЕСЕДНИКЕ СУ МИЈЕЊАЛИ КАО ЦАРАПЕ А КАМОЛИ ДОДИКА. ЈОС ИМ ТРЕБА И ОНИ ГА ЦУВАЈУ.

Name

ЖУЋО

25.07.2017 10:18

РЕ, НЕМА РАЗУМНИЈЕГ ОБЈАШЊЕЊА ЗА ОВАКВО ДЈЕЛОВАЊЕ СНСД-А ОСИМ ОВОГА ДА НЕКО СТОЈИ ИЗА ЊИХ ЈЕР ОНИ ДЕФИНИТИВНО УНИШТАВАЈУ РС И КО ИМА ИМАЛО МОЗГА ТО ВИДИ

Name

Цар,

25.07.2017 10:57

Сдс ,одма да улози захтев за смену овога одма

Name

075

25.07.2017 12:20

@ Борац рс Слажем се са вама, Додик је учинио више зла Србима у Републици Српској(БиХ) него све куге, колере, геноциди кроз историју! Да вас "утјешим" Бакир, СДА и донекле ИВЗ БиХ(хоџе) су учинили више зла Бошнајцима пљачкашком приватизацијом, уништавањем свега и свачега, слуђивањем народа него сви ратови, геноциди, куге, кроз историју! О Хрватима не пишем јер их њихов "шеф" Човић успјешно "извози" из БиХ!

Name

ре-075

25.07.2017 13:19

Можемо се сложити да су и једни и други опљачкали народ и уништили привреду. Некако ми запара уши кад намјерно изједначи доказани ратни злочин над одраслим мушким муслиманима, њих неколико хиљада(вјероватно мислиш на Сребереницу гдје дјеца, већина мушкараца и жене нису страдали) и нажалост стварни геноцид над Србима под турском влашћу и у другом свјетском рату, гдје је побијено на стотине хиљада невиног српског становништа, од дјеце, жена стараца, све на једној гомили, што јесте права дефиниција геноцида.

Name

075

25.07.2017 16:24

@ре-075 Нисам ја споменуо нити један злочин, ваљда сте прочитали пост, мени лично је жао сваке недужне жртве на било којој "зараћеној" страни у БиХ!!

Name

тв

25.07.2017 17:58

РТРС је Сорошев пројект од 1997 године ,када су доводили Додика на власт.

Name

Предсједник Пинокијо

25.07.2017 20:44

Пинокијо је одувијек био инсталирана марионета (окупациони намјесник) запада са задатком да уништи Србе и Републику Српску. Он је то и данас: Пред саме изборе 2016. ММФ је дао кредит БиХ ентитетима а ММФ је полуга моћи истог тог запада. Сва прича о њему као "руском човјеку" је само лаж која треба да наведе гласача Србина да помисли како Пинокијо није петоколонаш него патриота. Да је заиста "руски човјек" Русија би му дала паре. Овако, он и Жељко могу само да баљезгају о "малом" и "великом" кредиту.

Name

коста

26.07.2017 10:27

Вазда је и био,први поносно окачио заједничке таблице пред Банским двором-почетак преноса надлежности.

Name

коле

25.07.2017 10:00

Управо тако! Највеце зло које је могло задесити Србе у Српској је Додик и његове улизице. ''Нема тог непријатеља Републике Српске, тог Сороша, тог србомрсца, који би овако темељно и до кољена потукао Српску, као што сте то урадили ви у СНСД-у. Оставили сте села без људи, опустошене градове, земљу запуштену, створили сте девијантне генерације послушника и постали извоник биједе диљем Европе...Па нема тог злотвора који би био ефикаснији.''

ОДГОВОРИТЕ
Name

ннн

25.07.2017 11:44

Да ли сте свјесни да се у цијелој Истоцној Европи десавају процеси миграција и да се Република Српска добро дрзи!

Name

Зозон

25.07.2017 13:04

2018 на изборе јунаци ,па се тамо полазите . Страсно је сто властити народ називате будалама . За то це вас народ дебело наградити на изборима .СзП ако освоји 20% ,требају направити опстенародно весеље . Зивјела Република Српска , једина слободна територија у окупираној Европи ...

Name

Ре Зозон

25.07.2017 13:49

Надји овог ннн па отидјите заједно код доктора док јос имате времена.На двојицу увијек има попуста,иако мислим да је за вас двојицу касно али вриједи покусати.

Name

Моребит

25.07.2017 14:24

Казу да и метла за вратима мозе пуци само не вјерујем!

Name

ре: ннн

25.07.2017 14:25

Ја сам отисао пред рат, било је вријеме велике инфлације. Али 25 година послије рата када људи напустају терен знаци: послијератна изградња није успјела. Разлог је криминална и коруптивна влада која афирмисе властитим примјером - не рад, него папански менталитет!!!

Name

пикасо

26.07.2017 14:38

Пази ста би рекли тајкуни екстра богатаси.

Name

вук

25.07.2017 10:06

Узалуд је глувом говорити све је ово истина, али је народ не жели чути

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јагње

25.07.2017 10:17

Народ је немоћан, истина и правда затрти у земљу...сви алати за мафијашко управљање парама и ресурсима су код њих у рукама.

Name

Кики

25.07.2017 10:26

Ма ви Срби се слободарски народ, кад се истрпили Турке 520 година истрпицете и Додика и СНСД 22 године. Оде Миле сам за коју годину и њему је додијало.

Name

С

26.07.2017 20:59

Ако СНСД опет побиједи, ми у РС цемо имати папир да смо будале!

Name

МИШО

25.07.2017 10:08

Одличан текст! Потписујем од ријечи до ријечи!

ОДГОВОРИТЕ
Name

комедија

25.07.2017 11:01

Ста ти потписујес зивота ти?

Name

МИШО

25.07.2017 11:10

Оно што ти ниси у стању да разумијеш !!!

Name

ре мишо

25.07.2017 11:22

Па цовјек се пита. Само ти потписуј

Name

РАЈНА

25.07.2017 11:32

А да му наша предсједница преведе, она је и студирала и научила да само говори оно што други мисли.

Name

комедија

25.07.2017 12:33

Тако је Мисо,одлицно си одговорио од ријеци до ријеци.Потписујем!

Name

Дунав

25.07.2017 12:34

Де си Рајна,сто година!

Name

xyц

25.07.2017 13:01

Пјева Миле Лајковацком пругом . Рјесицемо се Миле тебе , спремају браца теби клопку , само је питање дана кад це то бити реализовано .

Name

Ре комедија.

25.07.2017 13:57

Ниси ти комедија такви као сто си ти су трагикомедија. Све ово је гола истина и свакоме ко има мало мозга ваљда је то после свега сто нам се десава јасно. Ни најбољи психолози не могу објаснити насу потребу да сами подрзавамо сопствену пропаст. Имате ви из секте своју фабрику лази па се тамо својим коментарима увлаци великом водји.

Name

Ре Кики,

25.07.2017 18:57

Колико ја знам ,изјавио је да це он бити президент :федерације.(сваста мозе да се догоди).

Name

Линк

25.07.2017 10:10

ММФ, Wорлд банк, ЕИБ, Еаст Wест Бридге, Трилатерала, летови за Салзбург, Карл Билдт код Додика у Бањалуци прије пар дана....само ћорав не види чији је! А представа за јавност...то је коска за псе, док елита једе месо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

25.07.2017 10:11

Свака ти цаст! Свака ти је као у Његоса!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Луне

25.07.2017 10:12

То је највеце зло које унистава један цијели народ! Људи опаметите се и отјерајте ту сатану док нисмо нестаки!

ОДГОВОРИТЕ
Name

перхан

25.07.2017 10:15

На залост,миле ронхил је цовјек овог глупог и сиромасног народа,који га бира. Бараба из бакинаца висе лици на трактористу него на политицара. Али тако нам је . Мозда му је некад неко дао паре да руси Српску. Ронхил је сад сила,боли га уво. Има милицију,има суд,има тузиоце,има слабу јадну опозицију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МК

25.07.2017 13:30

СВЕ ИМ ТРЕБА ОДУЗЕТИ СВЕ ДО ЖУТЕ БАНКЕ ЈЕР НИ ТО НИСУ ИМАЛИ КАД ЈЕ ДОШАО НА ВЛАСТ ПО ЛАКТАШИМА СУ ПОЗАЈМЉИВАЛИ ЗА ГОРИВО КАД ИДУ У СРБИЈУ НА НЕКИ САСТАНАК КЛОШАР ДО КЛОШАРА БИЛИ СВЕ ДО ЈЕДНОГ БРАТА МУ ЈЕ ЋАЋА ИСТЈЕРАО ИЗ КУЋЕ ЖИВИО КАО ПОДСТАНАР УСТВАРИ ЧУВАО КУЋУ ЉУДИМА ИЗ ДИЈАСПОРЕ ЈЕР НИЈЕ ИМАО ЧИМ ПЛАЋАТИ КИРИЈУ ЖЕНИНУ ФАМИЛИЈУ ДИГАО ИЗ БИЈЕДЕ И САД СВИ ВЕЛИКЕ ГАЗДЕ УСТВАРИ МАЛО Г..НО ПРЕРАСЛО У ВЕЛИКО ТО ИСПИТАЈТЕ ПО СЕЛИМА А ОН ШТО ПРИЧА БАЈКЕ НАРОДУ О СВОМ БОГАСТВУ НЕКА ОБЈЕСИ МАЧКУ О РЕП .ЛАЖОВЧИНЕ ДА СЕ ЧОВЈЕКУ ОКРЕНЕ СВЕ У ЖЕЛУДЦУ

Name

Премијер

25.07.2017 10:20

Човјек лијепо све објаснио. Народе мој, ако ти је стало до властите будућности...бирај промјене! И ви, грађани, чланови владајућих странака...морате бирати промјену, јер и ваша будућност је упитна!

ОДГОВОРИТЕ
Name

075

25.07.2017 12:28

Још да имамо у оба ентитета за кога гласати!? Гласам у Тузли на локалним изборима стално за СДП јер не дао ми Бог да побиједи коалиција СДА и ХДЗ! Прошле опште изборе у БиХ гласао за ДФ на свим нивоима и схватио да сам се преварио!

Name

ннн

25.07.2017 14:30

За 075,гласај за праву странку, СНСД!

Name

075

25.07.2017 16:26

@ннн Баш сте ме насмијали, за странку да али за " цоса ностра странке ":СДА, СНСД, ХДЗ БиХ, СББ никада!!

Name

Кал

25.07.2017 10:28

Ал комбинација са својим ухљупима Њемањом и Бећковићем је смртоносна. Дуго историја није имала три већа идиота.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дарко Миха

25.07.2017 10:32

Овако катаклизмично стање у демографији и економији Републици Српској није могло настати игром случаја или због обичне похлепе и лоповлука, него је то дио једног вишег смишљеног плана да се Српска уништи тихо и темељно. А Додик је постављен да спроведе тај план.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

25.07.2017 11:18

Када Додик оде са власти а тај ће дан доћи, нова власт ће затећи само једну празну љуштуру

Name

херц

25.07.2017 12:25

Већ је празна пријатељу мој.

Name

Јока Тадиц

25.07.2017 10:33

Опет ова БУДАЛА Бурсац написао такве глупости да ни сам у то не вјерује. Мајмуне један , ти и теби слицни сте страни плаценици ! Сваки цовјек полази од себе па мисли и да су други исти као и он. Оставите висе Додика на миру! Он це отици кад он буде зелио а не ти и теби слицни. Зивио нас ПРЕДСЈЕДНИК а дусмани могу само да ......

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бране

25.07.2017 10:43

Срам те било,мора да си и ти само једна од Додикових подгузних мува која се окористила о будзет и која зиви на грбаци народа! Само такви бране овог хостаплера,а назалост има вас много као паразита који годинама сисају дрзаву и народ!? Ти да прицас о издајницима,а сеф ти створен у њиховој кухињи са дебелим предумисљајем,да унисти Републику Српску и српски народ! Срам вас били! Вецих издајника нема од вас секте СНСД!

Name

ре Бране

25.07.2017 10:48

Ма не мора уопште бити да он има икакве личне користи од Додика. Има их пуно који немају за брашна, а онда морају некако да надомјесте ту биједу па се бусају нацијом. Он увече легне гладан, али размишља како је Додо тај дан шукнуо Бакету и заспи сретан.

Name

ре јока

25.07.2017 11:01

Само име Јока.Ако си Јока.Ах да,то је она Јока,знамо је сви.хахаха

Name

ннн

25.07.2017 11:47

Свака цаст за коментар, слазем се да це Предсједник јос дуго бити на власти јер једноставно најбољи је!

Name

Саса

25.07.2017 12:06

Јоко, волис Додика, а не правис граматицке греске. Не уклапас се.

Name

ре-јока

25.07.2017 13:22

ЈОК, ЈОКО-ОНО-ТАДИЋ

Name

мали дзими

25.07.2017 13:23

ннн и јока се боре за сендвице за данас од црвене секте.

Name

Ре Јока Тадиц

25.07.2017 14:13

Твој ријецник довољно говори о теби. Типицан представник секте који вјерује у све лази великог водје и мисли да је најпаметнији на свијету. Па само највеци издајници и плаценици пљацкају сопствени народ. А мозда си као заслузни цлан секте добро ституиран па морас добро да се увуцес великом водји. Само неко коме је испран мозак или га нема мозе вјеровати да су они који пљацкају банке,робне резерве јавна предузеца патриоте а они који годинама указују на криминал и корупцију издајници.Да ниси мозда цитао несто од Дзевада Галијасевица па ти се просирили видици.

Name

Ре ннн

25.07.2017 14:21

Е ,озени Јоку посто имате исте болесне ставове. Посто све висе људи размисља својом главом и вјерује својим оцима теско да цес ускоро наци некога као сто је Јока. Замисли како би вам био складан зивот. И пред спавање обавезно процитајте несто од Дзевада Галијасевица цисто да би имали миран сан.

Name

разумио

25.07.2017 14:30

Да се Додик процуо по добрим дјелима не би ми овдје писали овакве коментаре. Овако је оцигледно да је позапосљавао своје кумове и остале јаране да унисти сто лаксе РС. Да је постен колико неспособон вец би давно дао оставку. Овако иде до конацног потапања.

Name

Турбоскара

25.07.2017 20:04

Бурсац је јрдан врлики господин за разлику оф баја бајунвина И бајсона.Само јефно питање Јока тадиц.Гдје радис гдје ти је родбина запосљена коликабти је плата коју си сколубзаврсио јел приватну И нормално си у снсда зато И радис.

Name

МК

25.07.2017 21:52

СЕКТЕ ИЛИ ПИРАМИДЕ КАКО ВАМ ЈЕ ДРАЖЕ СУ ПРЕПОЗНАТЉИВЕ ПО ТОМЕ ДА ВАС ПРВО НАВУКУ ИЛИ УВУКУ ОПЕТ КАКО ВАМ ЈЕ ДРАЖЕ И ОНДА КРЕЋУ СА ИСПИРАЊЕМ И ТАКО ВЕЋ МАЛИХ МОЗГОВА ЈЕР ДА СТЕ ИМАЛИ МОЗГОВЕ НЕ БИ ВАС НИКО МОГАО НИ НАВУЋИ НИ УВУЋИ ВАМ ГА ОПЕТ КАКО ВАМ ЈЕ ДРАЖЕ ПА КО СЕ НАШАО НАШАО СЕ

Name

@ Јока Тадиц 25.07.2017 12:33

28.07.2017 09:12

Драган Бурсац је за тебе измислио постење и пристојност, а ти само показујес дубоки примитивизам какав се свакодневно види код твог вољеног "Водје".

Name

спрдња

25.07.2017 10:37

Сваки дан идем на посао у федерацију и сви ме питају, ЈЕ ЛИ СРПСКА ЈОС УВЈЕК УГРОЗЕНА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

25.07.2017 11:24

Само ти ради и не причај пуно

Name

ннн

25.07.2017 11:48

Наравно да је угрозена, док такви као ти иде у Федерацију и прица пусте прице. Њихов циљ је укидање Републике Српске на било који нацин!

Name

075

25.07.2017 12:31

@ ннн Срђан Пухало: Гарантујем да би Бакир и СДА радије укинули Тузлу, него Републику Српску! Обичан човјек и у Ф.БиХ има исте проблеме као и обичан човјек у Р.Српској и исто тако жели да побјегне што даље од БиХ и од "наших политичара"!!

Name

ре-ннн

25.07.2017 12:39

Како коме,има поштених и неподкупљивих људи што мисле својом главом а не Додиковом.Има нас још увијек доста што се не продавамо за врећу брашна пред изборе па таман цркли од глади.Има нас који у породици имамо дјецу са просјеком 10 државни фак.Београд и не могу добити посао од улизица и полтрна али смо срећни и достоја.Имамо своје достојанство и нисмо као ви.Мислим да ће вријеме показати ко је ко и ко ће се стидјети своих поступака.

Name

ре ннн

25.07.2017 12:43

Благо теби и твојој памети

Name

мали дзими

25.07.2017 13:20

ннн болиду црвени, баја је реко борцима да ако се буду бунили да неце добити ниста па се касније извињаво.

Name

Ре ннн

25.07.2017 15:45

Да је среце и да нас лопови и криминалци нису опљацкали сви би имали посла у овој насој лијепој и богатој РС.Бог нам је дао ресурсе:шуме,воду,природна богатства али се она користе само за богаћење појединаца а не за опште добро и развој.А јеси ли се несретнице запитао да мозда иде јер нема посла у РС коју је твоја секта опустошила и опљацкала.А колико су патриоте из СНСД-а ,ДНС-а и Социјалиста своје дјеце родбине,кумова,страначких послусника и прјатеља позапошљавали у Сарајево док су заједно са СДА били на власти.Узивају и тросе а народу просипају демагогију и свакодневно нас дијеле на патриоте и издајнике и гурају у сукобе..Можда би људи радили у банкама, робним резервама,здравству,жељезницама,шумама Српске али не могу јер сте их зарад лицних и партијских интереса похарали.Како те није висе срамота да коментаришес на овакав нацин.Имате ви из секте своју фабрику лажи па тамо коментариси,можда ти коментар објаве у дневнику након информација о великим дјелима великог вође и након експертске анализе Дзевада Галијашевића.

Name

КАКО ГОД

25.07.2017 10:44

Било како било, Народ Великог Бају увијек на изборима изабере?! Једино се намеће дилема: ДА ЛИ ЈЕ СРПСКИ НАРОД ТОЛИКО ЛУД????

ОДГОВОРИТЕ
Name

кики

25.07.2017 12:11

Није луд, али да је добро глуп јесте сигурно! Нико са стране неће укинути РС нити јој пријети каква опасност, али она нажалост нестеје сама од себе...

Name

СНСД

25.07.2017 10:46

Ми смо војска СНСД-а и немозе нам нико ниста! Јаци смо од судбине!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирослав

25.07.2017 10:50

Е како цете једног дана плакати да нисте ни свјесни тога....Зиви били па видјели!

Name

СНСД

25.07.2017 11:02

Ма и да дана више не будемо на власти, били смо 12 година и то је сасвим довољно. ;-)

Name

снсд

25.07.2017 11:17

Није довољно,имамо јос запоцетих пројеката.Мозе се јос негдје покоја маркица избити

Name

W

25.07.2017 11:23

Колико су ова говеда СНСД дигли плату више никога и не поздрављају.Центрима моћи треба ДОДИК још док се последњи Србин не сахрани или преведе на католицанство.Други циљ моћника запада је да у РС отпочне сукоб међу Србима јер у историји никада није окупатора успео док није Србе окренуо на СРБЕ.НАПРИЈЕД МИЛЕ СА ДРУЗИНОМ и ниси СВЈЕСТАН да поступа као у Кини када су концем 80-тих тенковима гајили тенкове.СРАМОТО

Name

ннн

25.07.2017 11:50

Није довољно, сада је највазније наставити све запоцете пројекте а и доврсити највазнији ,остварење сна, независну Републику Српску!

Name

Ре Мирослав

25.07.2017 12:44

А и ми цемо сањима плакати само да знају неце то тек тако проци Дјаба це бацати књизице и прицати како су морали

Name

мали дзими

25.07.2017 13:21

Ајде нека неко води овог ннн-а на посматрање није му добро.

Name

поп

25.07.2017 13:27

Попуши га дезертечино.

Name

Ре СНСД

25.07.2017 14:29

Па вама из секте никад није довољно. Мало су вам биле банке и јавна предузеца па сте опљацкали робне резерве. Али прије це полетјети авион са Требињског аеродрома него сто це те ви схватити да висе народ не мпзе трпјети васе лази и преваре. Сто се тице владања па ви би владали и владацете док имате оваца за сисање. Него добро сте их осисали а хоцете јос па је могуце да се која одметне из стада.

Name

Зеки Пресс

25.07.2017 14:32

Ово је потпуно тацно. Наса реформска агенда футур ИИИ обухвата елитне папанске структуре, најбоље људе насих земаља. Када се банке дигну из пепела онда цемо кренути у нове инвестиције, а до тада се надам васој подрсци на изборима 113%.

Name

Мирко

25.07.2017 11:08

Па ако хоцете унистити СНСД онда се сви учланите и то је крај. Тако нам је било и са Титином партијом,кад смо сви постали чланови распала се.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ола

25.07.2017 11:14

Он је нико и ниста!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пензионер

25.07.2017 11:24

И ми прицамо о диктатурама у Африци и Јузној Америци, Куби, Ирану и Саудијској Арабији,....

ОДГОВОРИТЕ
Name

075

25.07.2017 12:32

На Куби и у Ирану нису диктатуре бтw....!

Name

борац

25.07.2017 11:56

Додик је урусио и себе и РС нетреба му Сорос.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Др.

25.07.2017 12:27

Волели се муж и жена НИКОЛАЕ И ХЕЛЕНА

Name

суд историје

25.07.2017 12:34

Ако већ неће, наравно, ЊЕГОВИ судови, судиће му историја..... стидиће му се имена потомци...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јоја

25.07.2017 14:05

Дај ти мени и мојој породици 200-300 милиона еура.. сви цемо се стидити милион година.Какви идиоти.

Name

Ре

25.07.2017 17:17

Ста велис...... дај и мени....... Зато и јесмо ту гдје јесмо...... све нам се свело на само дај мени..... Црно нам се писе......

Name

Наравно

25.07.2017 12:45

Био његов или не, непријатеља насих , јесте, он нас је сатри и затро. Растурио нас је у парампарцад, послије њега нам нема опоравка. Потписујем текст!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Q

25.07.2017 14:57

Сто казе човек дај ми 200-300 милиона па нека се стидим,каква је мука у праву је са једне стране, а са друге нисам претјерани верник и сујевјерник али анализирајући судбину тих богаташа последњих година махом је све трагедија захватила и постали су нико и ниста.Боримо се да преживјео дан за дан.Бице књижаре пуне историје о ЛОПОВЛУКУ ПОЛИТИЦАРА БИХ, ЦРНИ ДОДИК,СПИРИЦ СРАМОТА.ДАЦЕ ЉУДИ НАСЛОВЕ.

Name

Ре Q

26.07.2017 21:51

Пусти ту причу. Док их не видим у затвору за оволику крађу не желим да вјерујем упричу отето проклето.

Name

Далибор Петковиц

25.07.2017 13:17

Птице на грани знају да је Додик на власт дошао на Нато тенковима и два посланика, док га је Медлин Олбрајт дизала у звијезде..

ОДГОВОРИТЕ
Name

ннн

25.07.2017 14:35

Далиборе, о цему прицас, не мозе се доци на власт без 43 посланика!Предсједник Додик је обезбједио вецину и преузео власт!Исто тако 2000 године је предао власт СДС-у и ПДП -у који су замало укинули Републику Српску! Среца па је то народ препознао и није дозволио!

Name

Ре.ннн

25.07.2017 15:10

Хаха ти ниси нормалан.Па Миле је укинуо Р.Српску само што то нама још нико није рекао.Па цовјеце на којој ти хемисвери живиш.Р.Српску још колико толико у животу држи Федерација вјерово или не.Р.Српска добије од пореза 300 милиона више него што је сљедује,ако Федерација затражи да се паре распоредзују према уплатама пореза Држави ,Српске нема ни на мапи.Федерација уцестује са 68 % а Српска с 21% и нешто мало Дистрикт Брцко.Е видиш ово ти Баја неце никад реци,а да није Федерације скапали би одглади а зна то Баја итекако.Бог вам дао интернет а ви га незнате користи е мој народе туго голема.

Name

Ре ннн

25.07.2017 16:05

Колико пута сам људи питао овог ннн да каже колико су надлежности пренијели ови из његове секте док су били у Сарајеву и колико је то ослабило полозај РС у БИХ?Ко опљачка банке,робне резерве,јавна предузеца?Зна ли иста гдје је савјетник великог вође који опљачка милионе и нестаде?Шта се десило са уговором о продаји Боске? и тако би човјек могао питати читав дан.То више није никаква тајна и сваки полуписмен цовјек то мозе провјерити.Али цовјек га једно пита а он као и његов идол млати празну сламу.За њега су чувари лопови и криминалци који пљачкају банке,робне резерве,јавна предузећа а издајници они који годинама указују на криминал и корупцију.За њега су патриоте они који годинама дијеле и свађају сопствени народ,а издајници они који су заједно са својим народом стварали РС.За њега су веце патриоте и боље бране РС они који славе олују и величају усташки покрет од представника сопственог народа.Само болесан ум може имати такво виђење ствари.Паметни људи му савјетују да иде код доктора а он и даље тјера по своме. Али пошто кажу да нада умире последња надати се да ће и он једног дана прогледати својим очима иако је тежак случај.

Name

ннн

25.07.2017 17:04

Стварно је доста Васих лази, Предсједник Додик никада не би подрзао олују или било ста сто има везе са злоцинима над Српским народом! Данас је Патријарх Иринеј уз присуство Предсједника Додика освестао Манастир код Српца! О инсинуацијам и пропагирању лази нецу ријеци да тросим!

Name

мали дзими

25.07.2017 18:35

Гдје оно заврси јасеновацка градја ннн болиду црвени. то ти је уз помоц баје 2002. године заврсило у хрватској, како га није стид и срам било кога звати издајником кад је то заврсило у хрватској. и сада професори историје не могу да утврде цињенице о геноциду над србима у јасеновцу јер је градја у Хрватској.

Name

Ре ннн

25.07.2017 19:23

Којих лази?Јесу ли пропале односно опљацкане банке,робне резерве?Јесте ли ви из секте унистили јавна предузеца јер доводите подобне а не способне како би могли извлацити новац и куповати изборе?Је ли предсједников савјетник покрао милионе и побјегао? Јесте ли преносили надлезности док сте били у Сарајеву?Поред тога сто сте га опљацкали,вриједјате ли и дијелите сопствени народ и преко фабрике лази свакодневно нападате политицке неистомисљенике само зато сто годинама указују на лоповлук и криминал?Гдје је Јасеновацка градја?Ста конкретно није истина?Свако ко има грам мозга,размисља својом главом и зна да користи интернет мозе лако провјерити СТА ЈЕ ИСТИНА А СТА ЛАЗ?Знам да је теско одговорити истину јер вас боли.Јос коментарисес цовјека сто ради у федерацији. Да ви нисте покрали и опљацкали предузеца мозда би радио у РС. Ти цес да прицас о лазима, сазнаце се ускоро све васе лази и преваре ако Бог да.

Name

ннн

26.07.2017 05:42

На Васу залост а радост народа у Републици Српској СНСД це владати јос дуго! Од 2000 до 2006 године на власти у Републици Српској су били СДС и ПДП па њих питајте за пренос надлезности (укидање Војске Републике Српске) и продаја банке за 1 Еуро!

Name

Ре ннн

26.07.2017 11:50

Па је ли Баја био против укидања ВРС?Да се он али на срецу није питао прихватио би Венсовенов план и РС не би ни било. Коме ти просипас демагогију боте црвени. Доста је висе. А ко је укинуо, кад вец говорис о томе,грб,химну?Умјесто да се стидите и даље дрско и безобразно лазете и пљацкате овај несретни народ. Али ниција није до зоре. Сазнаце овај народ прије или послије ко сте и ста сте.

Name

Сана

25.07.2017 13:22

Нека га јос мало. Додик је главно средство до конацног циља, јединствене Босне и Херцеговине, без ентитета гдје сви имају иста права. Напријед Милораде . Позз свим добрим људима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марица

25.07.2017 14:06

Ма и мени је Додик посто сумњив кад сам видјела некакве листе сто је Алија правио...хајд знај, ово нест није добро.

Name

Ре Сана

26.07.2017 21:56

Па као немаш права данас у БиХ. Путуј, ходај, иди гдје год хоће као и прије рата. Ја сам из Српске и путујем гдје хоћу по БиХ. Имам сва права у БиХ. Не смета ми кантон, општина, Ентитет а ни БиХ. На крају крајева твој Изетбеговић је дао потпис на ову данашњу БиХ. Па шта би, ратовао можда? Па онда кукај годинама како си изгубио рат...

Name

БОБА

25.07.2017 13:22

МАРИЋЕВЕ ЕМИСИЈЕ СУ ЕКСТРА ЉУДИ КОИ СУ БИЛИ ВРХ ВРХОВА ИМАЛИ СУ У ОПТИЦАЈУ МИЛИЈАРДЕ САД НАМ ПРИЧАЈУ А ОВИ САДА КОИ ВЛАДАЈУ МИЛИОН ПУТА СУ ТЕЖИ И ГОРИ АЛИ ТРЕБА ПРОЋИ ВИЈЕК ДА ОНАЈ КОЕ ПРЕЖИВЈЕО ПРОГОВОРИ ЗАТО НАРОДЕ ПАМЕТ У ГЛАВУ СВИ СУ ИСТИ. НАРОД ИМ ТО ДАЈЕ ПА ОНДА ПОСМАТРАЈТЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зеро

25.07.2017 14:09

Мариц је бас смотан, цовјек је прави слунто.Једва двије реценице састави а да имају смисао.Ја се питам ко то гледа.

Name

Небурсаћ

25.07.2017 13:28

Не тачно!Бурсаћ је Сорошов Но 1;Додик дође тек у другом реду.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Далибор Петковиц

25.07.2017 14:16

Медлин Олбрајт : Додик је дашак вјетра на Балкану .., Све има на yоутубе. Био тад за хапшење Караџића и Младића, признао геноцид у Сребреници. Много његових има изјава па упоредите...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Раy

25.07.2017 14:16

Све потезе које ради Председник Додик не ради дам и под све ком је присмотром Русије и ниста неради без консултације да Русима тако да су ови наслови бесмислени и циста измисљотина. Сто се тице забринутости за Р.С. То нам остаје да видимо ста це се догадјати у будуцности све зависи од политицке ситуације у свету како се буде одвијала тако це се повлацити и нови потези а по наредби Додик це да их изврсава!...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Раy РАСПУЦХИН

25.07.2017 15:22

Да ли Ви стварно вјерујете у ово што сте написали? Потражите сами снимак сусрета "баје" и Жеже (Жељке) са Путином , прије пар година (оно када су чекали пар дана да их прими). Погледајте али пажљиво и обратите пажњу на Путина и све ће Вам бити јасно. Лако је наћи а ја сам малчиће лијен да Вам дам линк.

Name

Јордан Симиц

25.07.2017 14:17

Шта је додик говорио и радио 1999 за вријеме нато агресије на СРЈ, све јасно чији је он пиун био

ОДГОВОРИТЕ
Name

Верољуб Костиц

25.07.2017 14:18

Додика је на власт довео Слобо 98-е године,те балијандерске форице просипај другдје,СДС гурао Брану Миљуса,Слобо рекао "њет".

ОДГОВОРИТЕ
Name

25.07.2017 14:36

Ја знам само да су унистили све сто се мозе унистити стварајуци себи подобну глсацку масинерију ,и растјерали становниство а и овако је наталитет раван нули.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дајте висе

25.07.2017 14:49

Дајте више или излазите на улице и тјерајте ову багру са власти или шутите и гладујте и поцркајте у биједи , шта само пишете ове небулозе ако сте незадовољни изађите на протесте и тражите своја права а ако то насмијете онда шутите , а ова опозиција само прича шупље приче све сами криминал а нико није ухапшен , па боље да ћуте или кад причате онда дјелима покажите да је тако а не само лупати небулозе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

25.07.2017 16:00

Ево сад це мо ! А кад ћеш ти? Сви би у акцију али нико неце да учествује.

Name

БОБА

25.07.2017 16:28

МАРИЋ ЈЕ ДАВНО СВАТИО ДА ХЉЕБА НЕ МА ОД ПАМЕТИ ПА ДОВОДИ У ЕМИСИЈЕ СВЕ ШТО ТРЕБА ДА ИСПЛИВА НА ПОВРШИНУ НАЈ ГОРЕ И НААЈ ГРЂЕ АЛИ НА ЖАЛОСТ ОНИ СЕ САМИ ПРИЈАВЉУЈУ А ОН ВЕЛИКОГ СРЦА СВЕ ПРИМА .НЕ КА СЕ НАРОД ЗАДОВОЉАВА ГЛУПОСТИМА А ОН ИМ СЕ СМИЈЕ .РЕЈТИНГ РАСТЕ ТО ЈЕ НАШ ГЛУПИ ПОСЛИЈЕРАТНИ НАРОД КОИ ЈЕ ОСТАО БЕЗ ПАМЕТИ .ДА ОДГОВОРИМ ДОТИЧНОМ .ЈА САМ МАРИЋА ОДЛИЧНО СХВАТИЛА.НЕ КА МУ ЈЕ СА СРЕЋОМ.СВЕ ТРЕБА ПРАТИТИ ДА БИ СВАТИЛИ ГДЈЕ СМО И КАКВИ СМО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сицо

25.07.2017 18:08

НЕМА РАЈА ЗА ПРОМЕНЕ ЈАЈА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дјенерал

25.07.2017 20:23

Немамо ми озбиљну опозицију ,не би то исло бас тако...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Име

25.07.2017 20:36

90% од вас овдје нема три зуба у глави а ни три паметне.Додик није ничији цовјек него свој ! Он ради оно сто ви у срцима носите. Хоћете независну РС ? Па ваља вам се нагузити ! А кад се нагузис очекуј свашта .Мозе да улети велики или мали ..Једна напомена: Не нагузуј се ако се бојиш ! Јер кад се бојиш стиснеш гузицу а онда нема ни великог а ни малог.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Паул Брајтнер

26.07.2017 05:10

ЗИВИО ДОДИК,ПОЦРКАЈТЕ ДЕБИЛИ..

ОДГОВОРИТЕ
Name

прогноза

26.07.2017 08:04

Треба од РСа направити два кантона јер ионако је из 2 дијела.Е кад то Додик направи онда це бити слободан.До тад це бити све горе и горе а народ це све висе одлазити трбухом за крухом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дјуро

26.07.2017 17:44

Ма мозес подијелити на педесет кантона или провинција ниста нецес с тим постици.Прво треба да створис образованог,вриједног и свијесног градјанина који це знати изабрати власт која це створити услове за нормалан зивот и рад.

Name

рајка

26.07.2017 17:53

Који оцај сталних губитника..па господо иза рата све опстине је дрзао сдс и унистилис у све сто се могло унистити...фрустрација је велика..на крају..кога би из сдс а ставили да води републику..никога..имали смо цавица па потписа геноцид..ста треба јос да се уради..не мозе се народ висе преварити..дзаба тв дзаба новине..народ препознаје сдс ове лопине..

ОДГОВОРИТЕ
Name

утопија

26.07.2017 19:04

Па ето од како је Додик на власти теце мед и млијеко у Републици .Народ је сретан и задовољан а неки хоце леба преко погаце.

Name

Мирјана Максимовић

03.07.2020 11:35

Поздрав, ја сам Мирјана Максимовић, овде сам да ширим ову добру вест целом свету о томе како сам вратила своју бившу љубав. Полудео сам кад ме је љубав прошлог месеца напустила због друге девојке, али када сретнем пријатеља који ме упознаје са др. Великим послаником Др.игбиновиа,, свој проблем сам испричао Др.игбиновији о томе како ме је оставила моја бивша љубав, а такође како ми је требало да пронађем посао у веома великој компанији. Рекао ми је само да сам дошао на право место јер ћу остварити жељу срца без икаквих нуспојава. Рекао ми је шта морам да урадим, након што је то учињено, У наредна два дана, моја љубав ме звала телефоном и извинила што сам живела пре мене, а исто тако и наредне недеље након што ме љубав позвала да молим за опроштење, позван сам на разговор у моју жељену компанију да ли сам требао да радим као супервизор. Толико сам срећна и презадовољна да морам ово да испричам целом свету о томе како ми Др.игбиновиа помаже да испуним жељу срца, Др.игбиновиа је специјалиста за све врсте чаролије и добре магије. Ако вам је потребна било каква врста помоћи, обратите се на следећу адресу е-поште: доцторигбиновиа93@гмаил.цом вхатсапп / Вибер: +2348144480786 Хвала касније.

ОДГОВОРИТЕ