Чола запјевао на рођендану

Здравко Чолић, највећа поп звезда на овим просторима, до скоро је углавном држао концерте, онда је прешао да наступа и на разним локалним манифестацијама, а од прексиноћ је запјевао и на рођендану.

Забава 21.07.2017 | 09:08
Чола запјевао на рођендану
Он је, наиме, увеличао славље блогерке Ане Поповић које је одржано у једном ресторану на хрватском острву Колочеп, код Дубровника.

Малобројне званице које су биле гости на овом слављу биле су изненађене када је на импровизовану сцену у ресторану крочио нико други до Здравко Чолић. Збуњености је било и на другој страни.

- Не морамо се прозивати поименце, видимо се сви очи у очи - почео је шаљиво Чола да упућује поздраве публици.

- Ово је за мене посебна част. Бити овдје, вечерас... Никад у животу нисмо певали овако, не знам ни шта ћемо пјевати, ни како ћемо пјевати... Да ли да правимо концерт или - шалио се Чола, али је онда показао какав је професионалац и пустио глас.

Ређали су се хитови “Рушка”, “Чија је оно звезда”, “Станица Подлугови”... Чола је певао ко да је на препуној “Маракани”, а гости су уживали. Слављеница је била посебно радосна и срећна због његовог наступа, а посебно је уживала док је Чола певао стихове “ја не могу, све и да хоћу, заборавити плаву капу...”.



- Тако је друштво! Идемо, весело... - причао је Чолић гостима у паузи између пјесама, а његови препознатљиви кораци док пјева нису изостали ни прексиноћ.

Поред Чолића, госте на овом луксузном слављу забављао је и бенд Александра Софронијевића.

Да ли је Чола запјевао у пријатељској варијанти или је слављеница искеширала оргомне паре како би јој баш легендарни Здрвако пјевао на увце није познато.

Сигурно је да се на слављу није штедело. Ресторан је био посебно украшен, прескупи аранжмани од природног цвијећа красили су сваки сто, а највећи од њих био је направљен у облику броја 24, чиме је симболично наглашен број година који је слављеница напунила. На слављу су се точила најбоља пића, а разни деликатеси од хране задовољили су свачији укус.

(Ало)

Коментари / 0

Оставите коментар