Зашто жене воле младје мушкарце

Зреле жене могу бити заинтересоване за млађе мушкараце, који су врло окретни, активни и пуни енергије. Ниједну жену неће привући мушкарац који је прикован за кревет и који се умори док се попне уз степенице, посебно ако је та жена врло активна. Млађи типови имају јачи сексуални нагон и природно су врло гладни за женским телом.

Забава 19.07.2017 | 15:01
Зашто жене воле младје мушкарце
Ово су исповести  девојака, којима разлика у годинама не смета и не пада им на памете да се забављају са својим вршњацима.

- Увек сам се забављала са млађим мушкарцима. Први са којим сам била у вези, био је тачно годину дана старији од мене, док је код последњег разлика била четири године. Недавно сам сазнала да музичар у кога сам се заљубила има 21, док сам ја 10 година старија - рекла је Катарина из Смедерева (31).

Мислим да нема ништа лоше у томе када се жене забављају са "пилетином" - мој отац је био млађи од маме, ујак такође, чак и је брат млађи од своје супруге. То је тотално нормално у мојој породици.



Старији момци су најгора ствар која може да ти се деси. У почетку сам на апликацијама за упознавања стављала горњу границу 39 година, али сам се брзо покајала. Човече, могла сам да осетим очај у њиховом гласу док смо разговарали.

Они су досадни, преозбиљни, не воле да ћаскају и теме су им везане за креирање породице и потомке. Није би много требало да претрагу сузим на 34 године.

Касно сам сазрела и имам осећај као да заостајем са неколико година за својом генерацијом. КадМој нагон за млађим момцима вероватно има везе са чињеницом да сам прилично незрела за моје гоа су неке од мојих другарица почињала де сапавају са момцима, ја нисам ни добила менструацију.

Брак, бебе и кредит за стан ми тренутно нису у првом плану, иако сам закорачила у четврту деценију. Делимично због тога што ми финансијска ситуација не дозвољава, али пре свега зато што уживам у свом слободном, номадском начину живота.

Слично мишљење има и Николина из Новог Сада (33), која има обичај да током путованаја у иностранство упознаје типове, који су углавном млађи од ње.

- Ја се одувек забављам са млађим мушкарцима. Мислим да то има везе са мојим начином живота, јер сам везана за сезонске послове. Тренутно имам момка, који је седам година млађи од мене и за сада све функционише како треба. Млађи момци су занимљивији, спремни за авантуру и увек имају позитван став за разлику од старијих. Да не причамо о квалитетнијем сексу и колико су згоднији.

Једном сам упознала момка, кренули смо на пут, а да нисам ни знала колико имам година. Уопште ми није пало напамет да га питам. Да ли би та информација нешто променила?

Какав је ваш став поводом веза у којима је разлика у годинама очигледна?

(Информер)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Није секс

20.07.2017 10:34

Мислим да нам се свидја неискуство. Целавац с трбухом нема илузије. Лицно, ја стајем на визуелном јер сви мускарци имају мајке које у вецине не зеле сколске другарице за снахе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Није секс

20.07.2017 10:51

Ја стаје у питању дасму п...е и он јадни млад трци ко цуко око вруце касе мос са њим млатити како хоцес старац неда се зезат.И без старца нема ударца

Name

пицек

20.07.2017 13:44

Qрвањска посла, нису то никакве разлике у година,а. да госпођа има 45-50 па да тражи момка од 20 е то је већ друго, а ова прича је баш оно безвезе, Њој 30 па би дотична нешто млађе, треба теби један од 25, али дужином.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Старац и 'ударац'

20.07.2017 18:50

Не волим да будем проста, али тај 'ударац' се заврси за 10 секунди. Људи су се тјесили кад дају цурице старцима с тим пословицама. Млади мускарци требају секс , али и да их неко слуса ста говоре, увазава.

ОДГОВОРИТЕ
Name

И старац и ударац

21.07.2017 00:21

Нисте ви у том слуцају ударили на правога старца од 50 банки јави се ти дједу па се увјери.

Name

Бели Србин

15.12.2019 13:07

Нема лова без старог гарова