Чеда у Јелену лудо заљубљен

Када се помене појам политичара, нико не очекује причу о романтици и откривање превише детаља из приватног живота. Међутим, неко ко размишља у том смеру је Чедомир Јовановић.

Забава 18.07.2017 | 12:54
Чеда у Јелену лудо заљубљен
Редовно објављује фотографије са летовања па у први план дођу и тетоваже, море, али пре свих његова супруга Јелена. Емотивном поруком, цитирајући Колумба, нагласио је колико му је стало до ње.



"Црнобради је можда само хтео да склони све друге од места где је сакрио своје благо...и без њих читаву вечност..очима не верујем, али шта ћемо са срцем које је она узела", написао је Чеда и још једном показао колико је заљубљен у своју супругу.



(Блиц)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Херцеговка

18.07.2017 11:29

Јелена , лијепа ХЕРЦЕГОВКА !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Премијер

19.07.2017 05:24

Нови премијер!Рјешава све проблеме,признајеКосово,геноцид и све што треба и то је то. ЕУ га већ одавно припрема и зуаиста све иде у том правцу,Биће то услов између осталог за неко од поглавља у7 финишу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

буна јопет

19.07.2017 08:48

Људи ко се сјеца оних демострација у БГ 1997 против Милосевица,Цеда је био у првом реду у неком старом сивом дземперу или некој козној јакни са бувљака на ногама је имао подеране старке и фалило му пола зуба у глави.А погледајте где је цовјек данас.Издаја се исплати.

ОДГОВОРИТЕ