Званично је: Бонући Росонеро!

Још више пара, уговор из снова, боље него Енглеска! Пао рекорд Несте, а можда ће и Тирамов. Лео се јутрос у Винову опростио од Јувентуса и саиграча.

Фудбал 14.07.2017 | 19:15
Званично је: Бонући Росонеро!
Негде око два сата после поноћи, завршен је сатснак Милановог директора Марка Фасонеаи менаџера Алесандра Лућија који заступа Леонарда Бонућија. И стављена је тачка на прелазак сјајног штопера из Јувентуса у Милан.

Бјанконери су пристали на 40.000.000 евра од Росонера чиме је отклоњена и последња препрека за трансфер који је уздрмао Италију. Новост је да ће Јувентус добити и 2.000.000 евра кроз евентуалне бонусе. Бонући је најскупљи италијански дефанзивац пошто је надмашио трансфер Алесандра Несте у Милан за 30.500.000 евра, али није најскупљи у лиги - Јуве је Лилијана Тирама платио 41.500.000 евра. Ако оствари све бонуде, Бонући може да намдаши и Тирамов трансфер.

Бонући се јутрос опростио од саиграча Јувентуса у тренинг центру у Винову и у друштвуЛућија се упутио ка Милану. Тамо га очекују прегледи и потпис уговора са Росонерима. Мала је вероватноћа да ће са данас са остатком екипе отпутовати на турнеју у Кину. Вероватно ће им се прикључити за два или три дана, када све буде завршено око трансфера.

Италијански ас је добио сјајне услове од Росонера. Потписаће уговор на пет година, плата ће му износити 6.500.000 евра по сезони, али са бонусима који могу да достигну и цифру од 7.500.000 евра годишње нето! Подсетимо, у Јувентусу је зарађивао 3.500.000 евра. Боље није могло с обзиром да је недавно напунио 30 година. То је чак и боље него већи новац у Енглеској јер остаје у Италији што му је био приоритет.

Бонући је не друштвеним мрежама потврдио прелазак у Милан, фотографијом у свом омиљеном ресторану. Кувар и конобар су били обучени у црвено-црно уз поруку:

„Боннy... Амицхи...ин боцца ал диаволо!!!“

Што се може превести као „срећно са Ђаволом“, а Ђаво је надимак за Милан.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар