СЛ: Частан пораз Срба, Французи у полуфиналу!

Одбојкаши Србије елиминисани из Светске лиге, пошто су доживели и други пораз, овога пута од Француске - 21:25, 20:25, 25:17, 25:18, 11:15.  Србија без полуфинала! Одбојкашка репрезентација Србије неће играти у полуфиналу Фајнал сикса Светске лиге. "Орлови" прво изгубили два сета од Француске, а затим и меч у петом.

Остали спортови 07.07.2017 | 08:30
СЛ: Частан пораз Срба, Французи у полуфиналу!
Изабраници Николе Грбића тако неће имати прилику да играју у полуфиналу, а за тај подвиг им је требала победа од 3:0 или 3:1 у сетовима.

Србија је била бранилац титуела, али је мало разочарала партијама у Бразилу. Ипак, треба има одати признање за овај меч у којем су губули са 2:0 и успели да изједначе на 2:2.

Такође, треба рећи да су против Американаца наши пружили доста бољи отпор, док су од шампиона Европе лако изгубили прва два сета. 

У трећем је дошло до великог опуштања код Француске, док је Србија била веома пожртвована. Селектор Грбић је променио целу поставу што је дало ефекта на игру. 

Одлична игра из трећег сета пренела се и на четврти. Наши одбојкаши су играли одлично и у одбрани и у нападу, тако да је логично уследило изједначење у сетовима. 

Међутим, нису могли наши до потпуног преокрета, пошто је селектор Француске вратио главне играче на терен који су само довршили меч. Стиче се утисак да су наши играчи могли више ове године у Бразилу, али у оба меча је не достајало "то нешто". 

Овом победом Француска је обезбедила прво место у групи и у полуфиналу ће играти са селекцијом Канаде, која је завршила на другом месту у групи са Бразилом. 

Управо ће се у другом мечу за финале састати селекција домаћина и Сједињене Америчке Државе.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар