Хамилтон је покренуо причу...!

Питање је само плата да не залупи Дајмлеру врата! Ники Лауда тврди да је Британац сам покренуо причу о наставку сарадње с Мерцедес АМГ Петронасом. Тим ће морати да одреши кесу да се не би поновила Нико Розберг епизода.

Остали спортови 07.07.2017 | 10:30
Хамилтон је покренуо причу...!
Доста се нагађало о даљем спортском путу Луиса Хамилтона. Причало се чак и о пензији… Такве идеје, односно реторику заговорника Хамилтоновог пензионисања и поласка стопама Нико Розберга растерао је други човек Мерцедес АМГ Петронаса. Ники Лаудакаже да тим преговара о новом такмичарском уговору са Британцем.

“Луис остаје са нама, јер има важећи уговор. Ситуација није као са Ником Розбергом. Хамилтон већ преговора о новом уговору са нама, то могу да потврдим. Он је први покренуо то питање. Јако је мотивисан у тиму. Искрено да вам кажем, осећам велико, неподељено поштовање према њему. Од почетка сезоне покзао је како треба да се бори. Одлично је присхички спреман и форма му расте из трке у трку”, рекао је Ники Лауда, међутим није желео да прича о броју нула о којима Дајмлер преговара са Хамилтоном. Те приче ће по свој логици ствари остати за неки други пут.

Тренутна ситуација у екипи Мерцедес АМГ Петронас изгледа и више него идилична. Сходно њој, веома је извесно да би Луис Хамилтон требало да потпише нови уговор о верности. Да је тако посредна потврда стиже и од њега самог који је пре само који дан захтевао да се једногодишњи уговор за Валтерија Ботаса продужи на наредну сезону. Британац с позиције борца за титулу и троструког шампиона Формуле 1 једноставно има дискреционо и свако друго парво да тако нешто и захтева.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар