Откривена четири лица из Пакистана

На Међународном жељезничком граничном прелазу Бијељина откривена су четири лица афроазијског поријекла у илегалном преласку границе, саопштено је из Граничне полиције БиХ.

Босна и Херцеговина 03.07.2017 | 14:00
Откривена четири лица из Пакистана
Службеници Јединице граничног прелаза открили су у суботу, 1. јула, лица која нису посједовала идентификационе документе, а која су изјавила да долазе из Пакистана, саопштено је из Граничне полиције БиХ.

У складу са Споразумом о реадмисији, страни држављани су предати службеницима Станице граничне полиције Сремска Рача Министарства унутрашњих послова Србије.

Службеници Јединице граничне полиције Горица данас су спријечили незаконит промет 40 килограма резаног дувана без акцизних маркица, који је откривен контролом аутомобила марке "ситроен", регистарских ознака БиХ, у граничном појасу на подручју Посушја. Возилом је управљао држављанин БиХ чији су иницијали Г.П.

Према налогу Тужилаштва БиХ, дуван је привремено одузет, а против Г.П. биће поднесен извјештај због сумње за незаконит промет акцизних производа.

На граничном прелазу Рача јуче је приликом уласка у БиХ одузето путничко возило "мерцедес", регистарских ознака БиХ, након што су уочене преправке броја шасије. Возилом је управљао држављанин БиХ чији су иницијали П.Ц.

Према налогу Окружног тужилаштва у Бијељини, лице и возило биће предати службеницима Полицијске управе Бијељина МУП-а Републике Српске.

На граничном прелазу Орашје јуче је ухапшена држављанка БиХ С.Х. коју потражује Основни суд у Бијељини због кривичног дјела превара. С.Х. је предата службеницима Окружног центра Судске полиције Бијељина.

Дан раније, на граничном прелазу Градишка лишена је слободе држављанка БиХ и Норвешке Б.Т.К. јер је утврђено да је потражује Основни суд у Градишци због крађе. Она је предата службеницима Судске полиције Градишка.

(Срна)

Коментари / 0

Оставите коментар