Шири се сукоб Мектића и Додика

Министар безбједности БиХ Драган Мектић изјавом да ће, ако га предсједник РС Милорад Додик још једном назове издајником, показати папире о његовом шверцу током рата, починио је једно кривично дјело, а још једно у случају да заиста има доказе за шверцовање, тврди Глас Сррпске, позивајући се на неименоване "правне експерте".

Република Српска 30.06.2017 | 21:06
Шири се сукоб Мектића и Додика
Правници са којима је наводно разговарао Глас Српске о овом случају истичу да су били запањени Мектићевом изјавом и да је министар безбједности посљедњи који би требало да изговори оно што је он јуче казао у обраћању јавности.

- Кривично дјело које је дефинитивно починио је јавна уцјена, а уколико заиста има доказе за шверц онда је починио и кривично дјело прикривање кривичног дјела. У случају да нема доказе за наводе о шверцу, онда је ријеч о клевети. Страшна је ствар када то уради обичан грађанин, а још страшнија када министар безбједности јавно уцјењује и говори да није пријавио кривично дјело. То ниједна правно уређена држава не трпи - рекао је један од неименованих правника и додао да би, ако Мектића због тога нико не пријави, надлежно тужилаштво требало по службеној дужности покренути поступак против њега.

У бањалучком Окружном тужилаштву кажу да им није стигла пријава у вези са Мектићевим иступом, али да ће то анализирати дежурни тужилац.

Глас Српске пише како је Додик рекао да се никада није бавио шверцом и да се ради о спекулацијама и рециклираним темама. Додао је да је његово ратно учешће познато и да о томе свједочи одликовање које је добио од првог предсједника РС Радована Караџића за вријеме рата.

Коментаришући Мектићев ултиматум у вези са коришћењем термина издајник, Додик је рекао да су на појединим позицијама на нивоу БиХ угрожени интереси Српске и да је јавности веома јасно шта је чија улога, те да ће наставити да указује на то.

Подсјећамо, још прије неколико година објављен је дио документације која свједочи да је током 1994. године Додику одузето најмање четири шлепера шверцованих цигарета.

Документација се односи на период када је Милорад Додик био на челу фирме “Игокеа” из Лакташа, преко које је током рата увозио цигарете у Републику Српску и тадашњу Републику Српску Крајину. Из докумената је видљиво да је Додик учинио све како би избјегао плаћање пореских и царинских обавеза и да у тим напорима није презао ни од фалсификовања документације, како је то својевремено утврдио МУП РС.

Из Изјаве коју је Милорад Додик, директор ПП “Игокеа” Лакташи, дао 21. 11. 1994. године инспекторима Финансијске полиције и Републичке тржишне инспекције Маринку Башићу и Милошу Ајдеру уочљиво је да су му одузета два шлепера цигарета која је увезао из тадашње РСК у Републику Српску.

“Два шлепера цигарета, од укупно девет, је задржано на простору РС, чекајући дефинитвно договор у оквиру Владе везано за реализацију”, каже Додик у изјави, из које се види да су му цигарете одузете почетком новембра 1994. године.

Додик у овој изјави потврђјује своје блиске пословне везе са бројним министрима из тадашње Владе РС.

“У времену од један и по мјесец уназад договорен је аранжман за промет цигарета из контингента Робних резерви Крајине, које су требало да се транспортују у том периоду. Од стране одговорних људи сам упознат да се тај посао договарао са министрима Брђанин Радославом, Ковачевић Светом и Живком Ракићем и ја сам упућен на сарадњу са њима и дефинтиван договор”, образлаже Додик у изјави шта га је то навело да увезе цигарете.

Даље каже да је лично телефоном контактирао министре Ковачевића и Брђанина “и тражио потврду, дефинитивно раније договорене конструкције” када је транспорт са цигаретама стигао у Републику Српску. Међутим, тада су му заплијењена два шлепера, а Додик је остале брже-боље вратио у тадашњу РСК, како не би био присиљен да плати порезе и акцизе.

“Увидјевши да тај договор није сигуран и да постоје могућности да великих проблема везано за тај посао и чињеницу да ми је господин министар Ковачевић рекао телефоном да ће се највјероватније морати примијенити важеће одлуке Владе везано за порезе и акцизе, ја сам одлучио да предметне камионе пошаљем на царинарницу на Двор на Уни и обавијештен сам да су они тамо стигли”, рекао је Додик инспекторима, додавши да даљих информација о свему томе нема.

Јасно је да је овај Додиков шверцерски контонгент из тадашње РСК у РС имао неславан крај.

Исто се десило и у априлу 1994. године, када је Додик у РС, из Македоније преко Србије, увезао 18 хиљада килограма цигарета марки “Партнер” и “Век”. Ријеч је о два шлепера која су му одузета, на шта се Додик жалио.

Истрагом је утврђено да је Додик цигарете купио од „Македонија табака“, а онда их преко фирме п.п. „СWИССАР“ из Београда довезао до слободне царинске зоне у Новом Саду, гдје је замијенио папире и цигарете је преузела „Игокеа“. Након што су му одузете цигарете, Додик се жалио да је извршено дупло опорезивање, али је Финансијска полиција РС утврдила да Додик не говори истину и да је стварни увозник цигарета „Игокеа“.

„МУП је приликом провјера, које је извршио, дошао до доказа да је извршено фалсификовање исправа са циљем утаје акциза и пореза на промет, како на територији СР Југославије, тако и на територији РС“, наводи се у Рјешењу Финансијске полиције РС датираном 2. 12. 1997. године, којим се као неоснована одбија жалба ПП „Игокеа“ из Лакташа.

Истим Рјешењем утврђено је да је Додик дужан да плати пореза и акциза 345. 256 динара, као и затезних камата у износу од 32. 794 динара. У то вријеме, за шест динара могла се добити једна њемачка марка, што значи да је Додик остао дужан РС 63.000 КМ.

Бивши предсједник СДС-а Младен Босић. такође је недавно рекао да ова партија има обимну документацију у Додиковом шверцу цигарета током рата.

''Он је шверцовао цигаре док су други гинули. И није шверцовао „Ронхил“ већ „кратки Партнер“ и имамо сву документацију око тога'' - устврдио је бивши предсједник СДС-а и навео да би Додика, умјесто „Миле Ронхил“ могли звати „Миле кратки Партнер“.

(Агенције) 

Коментари / 74

Оставите коментар
Name

Милорад

30.06.2017 19:08

То и личи на њега и тако и изгледа. Лопов и криминалац.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мекта

30.06.2017 19:14

Беее.

Name

Борота

30.06.2017 19:15

Мислис на меектица?у праву Си..

Name

перхан

30.06.2017 20:04

Ти си Милораде командир ронхил бригаде.хахаха...

Name

Црни и румени

30.06.2017 20:26

Меккккекеее...

Name

ДЕГОТХИА

01.07.2017 15:57

ХА,ХА,ХА, !!!! ЛУДА СУ ОБОЈИЦА...САМО ЗА ТО К. ДЈЕЛО, АКО ЈЕ И ПОСТОЈАЛО, СИГУРНО ЈЕ НАСТУПИЛА ЗАСТАРА... ЗАТО СЕ ТО САДА КОРИСТИ КАО МОРАЛНО ИСТЈЕРИВАЊЕ ЂАВОЛА ИЗ ЗАДИМЉЕНОГ ШПОРЕТА - А ДОДИК НЕ МОЖЕ НИКОГА ТУЖИТИ ЈЕР ПОСТОЈЕ ДОКУМЕНТИ ДА ОВАЈ СОФРОНИЈЕ ОД МИНИСТРА НЕ ЛАЖЕ... ОДЛИЧНО ЗА ПОЛИТИЧКО ЗЕЗАЊЕ КОЈЕ САМО НЕРВИРА НАРОД А ОД КОЈЕГ НЕМА НИКО КОРИСТИ. НИ ПОЗИЦИЈА НИ ОПОЗИЦИЈА - ОДЛИЧНО ЗА ПОЛИТИЧКЕ СИМУЛАЦИЈЕ УДРУЖЕНИХ ПОЛИТИЧКИХ ОРТАКА - САМО НА ОВАЈ НАЧИН ДОДИК ПОКАЗУЈЕ СВОЈУ НАВОДНУ ОТПОРНОСТ И ЖИЛАВОСТ, А СТВАРНОСТ ЈЕ ПОТПУНО СУПРОТНА !!! ЈЕР ЈОШ НЕМА СПОСОБНЕ ОПОЗИЦИЈЕ

Name

ово је проблем

02.07.2017 06:25

Овакав однос једног предсједника и једног министра говори све. Измедју осталог и о томе засто нема напредка. Док год се не буде цијенило знање, рад и резултати тог рада нема помака са мртве тацке. А то није могуце са оваквим лидерима!!

Name

перо

02.07.2017 10:52

Мектиц није свестан да сам себе гура у пропаст

Name

манемој

02.07.2017 12:32

А ко це то госп. Мектицу да наскоди? Додик? Министар треба да објави материјал јавно и то је крај прице.

Name

ПЕРО

30.06.2017 19:11

СТА МЕКТИЦУ. ( АКО ) НЕМА АКО ВЕЦ СТО НЕ ПОКАЗЕС ТЕ ПАПИРЕ. СТА ГА СЕ БОЈИС. СТРПАЈ ГА ТАМО ДЗЕ ТРЕБА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

30.06.2017 21:31

Јос их није све прикупио.

Name

ре

30.06.2017 23:22

Мектића да нема, требало би га измислити. Овако нешто се ријетко рађа...

Name

@

01.07.2017 09:06

Миле погледај састав општинских Одбора СНСД пао бих у кому ко су ти људи,ниси ти цовек без карактера али много верујеш лоповима.Људи не раде и све прате и виде.Наметну ли су квантитет, а квалитет чиста О.

Name

Ре

01.07.2017 22:06

Укуцајте на yотубе " ста додик зели да заборавите о њему" и све и један доказ има снимљен и одмах се мозе видјети сваки доказ о њему.

Name

Драган

30.06.2017 19:20

Обојицу казнити на наредним изборима. За Додика не треба посебно објашњавати зашто. Мектић се пуно примио на Сарајево. Мислим да га СДС треба полако отпремити у пензију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

30.06.2017 20:02

Е неце моци пензија плуват по РС и србском народу и Јос и пензија пред народ да ГА пропусти скроз саке па прдекана хер и други ЦЕ радит као он.

Name

из празне не пуца

30.06.2017 20:11

@Драгане, јели ти заиста, али бас заиста мислис да РС мозе остати без Сарајева, ако ниста оно са онолико дугом границом? А плус сама привреда Сарајева, заради висе пара него привреда цијеле РС??

Name

Драган

30.06.2017 20:34

А за који красни ми треба Сарајево и шта то мене тамо репрезентује?

Name

075

30.06.2017 21:54

@ Драган Често се у јавности и појединим медијима може чути и прочитати да је Бања Лука главни град ентитета Република Српска, с обзиром на то да су у том граду смјештене институције овог бх. ентитета. Међутим, Бања Лука није главни град Републике Српске. Није то ни Источно Сарајево, а нису ни Пале. Главни град Републике Српске, званично, исти је као и главни град Федерације БиХ и као главни град Кантона Сарајево и као државе Босне и Херцеговине – Сарајево. Тако пише у Уставу Републике Српске. Члан 9. Устава гласи - кратко и јасно - "Главни град Републике је Сарајево".

Name

Ре 075

01.07.2017 06:27

Ти си на великим дрогама.цуј сарајево.једне су васе пусте зеље а друго стварност. сарајево је главни град васе дјамахирије ил преведено сарајевског пасалука.а бања лука јест И увјек це бити главни град насе Републике Српске а ви пјените И даље.

Name

8ми Корпус

01.07.2017 23:46

Мени као босанцу и херцеговцу се стварно допадају коментари овог драгана да је сва србадија паметна и налозена ко он а бошње паметне ко ја сад би ја и јараника драган се прпуцавали преко никих познатих београдски таблоида али полахко бице бице имсаллах није лахко расељават на три разлицте стране пуно пара и времена

Name

Драган

03.07.2017 06:14

@(неписмени) 8ми Корпус: Пази да ти се у том расељавању Драган не усели у хануму. ;)

Name

Вук Стефановић К

30.06.2017 19:24

Зар СДС нема бољег кадра од овог човјека,човјек забија ауто голове кад год се појави својом реториком,вокабуларом,народ се углавном згражава.Тврдим да својим наступима углавном и искључиво иде на руку СНСДа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ако си ти

30.06.2017 20:15

Ако си ти Вук Стефановић Караџић и ја сам Стивен Хокинг.Згражавају се љигавци,прикривени медиокритети са приватним факултетима запослени на државним јаслама.Данас је модерно глумити грађанина у Бања Луци а сви ти који се згражавају Мектићевом реториком немају везе ни са Бања Луком,моралом,етиком а углавном ни са неком стручношћу.

Name

Јер Бо

30.06.2017 20:19

Ако волис угладјене и фине а лопове буди против Мектица. Ста би ти да тепас црвеној банди и куги!?

Name

Стивен Хокинг

01.07.2017 16:09

Али ја имам ИQ 160.

Name

МК

30.06.2017 19:25

ПА НИСУ ПОМРЛИ СВЈЕДОЦИ ИМА ИХ КОЛКО ХОЦЕС ПА И ДОКАЗА НА ПРЕТЕК.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

30.06.2017 20:07

И сви требају у затвор прикривање кривицног дјела.

Name

Ре

30.06.2017 20:08

Да ниси и ти цула казала.

Name

Ако си То Ти(Емире,Мухамеде,Тарик,Сено,Зикрете)

30.06.2017 20:55

Један би требао да будеш,вјерујем из Федерације,стиче се утисак да је битно да се пљује а не ко пљује,вјерујем да када би Генерал Младић изашао из притвора или Радован Караџић те да и они крену по Милораду да би вама били прихватљиви.

Name

Вук Стефановић К ЈЕР БО

30.06.2017 21:02

И када се виче или тепа требало би то мало да на нешто личи,мене је искрено срамота у његово име.

Name

Ре Ако си то ти

01.07.2017 22:16

Јели ти стварно мислис да би неки Емир Семир Мухамед пљували по Додику? Цовјеце вјеруј да они цвјетају од драгости сто нас Додик унистава не само нас вец и Републику Српску. Сви ови који лијепо пису и бране Додика да су управо ти које си споменуо. Нетреба нама нико бити са стране дусман имамо ми Додика који це нам јос мали пити крв на сламку. Ако вец и није поцео.

Name

вн

30.06.2017 19:27

Ма млатис тим папирима као мачак репом ако имаш изнеси те доказе већ једном.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бсс

30.06.2017 19:34

Значи Миле пушио партнеру.

ОДГОВОРИТЕ
Name

крсто

30.06.2017 19:41

Хапси га Мектићу ,има нас који ћемо те заститити.Његови црвени ако им не плати ни неће ...Хапси начелнике од билеће до Власенице,све голи олос и лопов...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маx

30.06.2017 20:48

Зајебо си се Крстане и то зестоко. Има нас висе него сто замислити мозес.

Name

Гојко

30.06.2017 20:58

Ти можеш само лупати по тастатури, ниси способан ни за шта.

Name

ре Крсто

30.06.2017 23:19

Е мој Крсто. Појма ти немаш!

Name

казе уцитељица

30.06.2017 19:42

Све је јасно. Али ста стоји на путу процесуирању?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ролр

30.06.2017 19:58

Глупани какав увоз из РСК у РС то је била једна дрзава тада пуно си Мектицу загазио а немас пуно времена хер бакир ЦЕ те сутнут КО три несто прасе води да ниси низаста а вец борац ка удрузења СЕ организују да те гоне до зида фукаро.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦЦ

30.06.2017 21:55

Ролр , врати се ти у основну школу и описмени се .

Name

075

30.06.2017 21:56

@ Ролр Никада нису биле РСК и РС државе , нити ће бити , нажалост по вас!!

Name

@Ролр

01.07.2017 00:15

Човјече колико си само неписмен. Ти нити ријеч ниси убо! Боже сачувај...

Name

Ре

01.07.2017 22:19

Тако је Тузлак 075

Name

Па Дај Мектицу

30.06.2017 19:59

доказе тужилаштву.....Ако имас. Ако немаш сути!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

01.07.2017 17:24

А сјетио се кукавац да је Босиц показивао те папире и предао их Тузиластву.

Name

Ре

01.07.2017 22:21

И ста да их преда тузиластву. Само це да заврсе у ладицама и да скупљају прасину.

Name

Добој

30.06.2017 20:13

А мекта упрско си ал нису Јос сви који су КрВ пролили за РС помрли а досли је до тога да ЦЕ они морат СА тобом да поприцају пуно си упрско неце то бакир помоци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

подузми не причај

30.06.2017 21:28

Ко си сад па ти , више нас је са Мектом мораћеш потврдити то у пракси Црвени Кмеру.

Name

Ре

30.06.2017 22:36

Ако богда

Name

ре подузми

30.06.2017 23:21

А ђе вас је то више? У Сарајву?

Name

Ре ре подузми

01.07.2017 22:24

У којој дрзави се налази то твоје " Сарајво"?

Name

бајке

30.06.2017 20:24

Мектиц је злоупотребио положај одавањем премиса новца физичког лица преко границе. Навукли га давси му ту информацију, а он одмах позурио да то пласира.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Www

30.06.2017 21:46

ГОСПОДИНЕ МЕКТИЦУ , АКО ИМАТЕ ДОКАЗЕ , А ВИ ИХ ПРЕДАЈТЕ СУДУ МА О КОМЕ ДА СЕ РАДИ.ЦАСТАН ПРИМЈЕР ЗА СВЕ ЈЕ МИРСАД КЕБО ЦОВЈЕК СЕ НИЈЕ РАСПРАВЉАО КАО НА ПИЈАЦИ ВЕЦ РАСПОЛОЗИВУ ДОКУМЕНТАЦИЈУ СОРТИРАО ПО ПРОПИСУ И ПРЕДАО СУДУ.ТУ СЕ ЊЕГОВ ПОСАО ЗАВРСИО У ПРВОЈ ФАЗИ СУД ЈЕ ТА ИНСТИТУЦИЈА КОЈА ОДЛУЦУЈЕ О ВАЛИДНОСТИ ДОКУМЕНАТА И ДОНОСИ ОДЛИКУ О ДАЉЕМ ПОСТУПКУ.ТАЦНО ДА ЈЕ ПРАВДА СПОРА АЛИ ДОСТИЗНА.ВИ СТЕ ЦОВЕК КОЈИ ЈЕ СКОЛОВАН ЛИНИЈОМ УЗДИЗАЊА КСДРОВА А НЕ КАО ДАМАС СВИ ПОЛИЦАЈЦИ СЕ УПИСУКУ НА ДИФ. ГУБИТЕ ВРИЈЕМЕ НЕПОТРЕБНО И ДАЈЕТЕ ПРОСТОР ЗА РАЗНА НАДМУДРИВАЊА.

Name

хамис

30.06.2017 23:35

Све је ово помало цудно, дрвље и камење један на другог а обојица са Кајом врхунски пријатељи ...несто им и невјерујем да су у сукобу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Инвалид

01.07.2017 04:20

Њега јос није била. Дајте људи хапсите га,ја и јос стотине хиљада људи имамо тихо умирање у бједи захваљујуци владавини додика.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Перица

01.07.2017 07:38

Хоће ли се то поправити квалитет живота кад се Додик ухапси!? Е мој јаране, свако је креатор свог живота

Name

Титин Устав

01.07.2017 05:36

Шта је спорно у његовом понашању?То је понашење човјека који има функцију са које не може да уради ама баш ништа јер је ланац криминала оковао и заковао сву БиХ!И тај човјек је вјероватно изабрао да отворено демонстрира такву чињеницу ,а не да заћути и нестане.Па овако се понаша сваки човјек у БиХ који је свјестан шта је на дјелу.Или ућути и нестани,или задај удрац бар оном ко те највише ојадио,јер једном се живи!!!Шта може урадити појединац у односу на до детаља разрађен ланац ,најбоље се види на овом порталу.Како оркестрирано (ботови)нападају тог министра И сваки иступ освјешћеног појединца

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

01.07.2017 07:43

Ја нисам никакав бот и боли ме уво и за Додика и остале али то што ради тај Мектић нема везе с везом. Одакле му право да објелодани колико ко пара уноси преко границе а о осталим квази-доказима да и не пишем. Само је јак у изјавама за медије а и ту не зна ђе гони.

Name

@ре

01.07.2017 09:14

Добро!А одакле право посланику тј изабраном народном посланику да погази изборна обећања грађана(још горе папкари),или рецимо судији или његовом помоћнику да прекрши слово закона у некој пресуди а са циљем да би пролонгирао рокове и тиме утицао на исход пресуде(без последица по њега) или неком тамо муп испекторчићу да монтира истрагу крије починиоце итд.Ма све то што наведох су тек ситнице.Права нема,анархија је и свако ради неке своје послове.Па тако и овај министар ,имао је могућност да заћути и преда се стихији као и други ,или да на ироничан начин -поступајући као и други ал у супротном смјеру,бар скрене пажњу на бједну ситуацију.Тако ми дјелује!

Name

Боки

01.07.2017 06:06

То Мекта патосирај Милокрада Дудука.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Турбоскара

01.07.2017 06:36

Па зар ово сад нису докази о криминалу баје.Изјаве полиције границни слузби из1994 о сверцу цигара игокеи фалсификованим документима ирд итд.Ето тразилисте доказе .Бн сваки дан износи цињенице И доказе о бајином криминалу бахатости неподобном понасању за једног председника нападу на новинаре о вили у београду непостојецем представниству Рсву Израелу о уносу 200, 000евра од ко пп који вец пут продани станова продавању пбqвезница из трезора задузивању Српске куповином авионавхеликоптера министрима нпр Дани ауто од 115.000км зељкоцини путовања у америку иза свега стојо баја.И ово је само један мали дио нецу у сарајево оде баја у сарајево ево референдум нема референдум лази све евидентирано нw yоу тубе сад једна прица сутра друга.Рс која каква пробудим се јутрос узмем да процитам новине прва вјест момак се бацио под воз Добој Бањалука.нови задузења Рс .Свадја Мектица И баје продузује итд итд .Црна хроника топ листе надреалиста.И Дјаба Бн сваки дан износи нове афере али ником ниста.А Рс све мање И мање све унистено продано ктиминал самоубиства бједа И народ ниста сједи И даље. Код нас ти је као онај филм кад су уценици остали затворени у сколи за казну у наступиле оргије хаос И искљуце им интернет И пита овај један овога другог е ста цес сад нема нета како цес сад бранити косово.Е Тако И ми све нам се своди на портале И пљување по порталима И натоме се све заврсава.а власт свјесна тога ренда И цједи јел зна да је борба само преко цата И накрају ниста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

01.07.2017 07:45

Шта велиш то?

Name

@

01.07.2017 08:59

Додик је кривац за овакво стање што је шаци неверних Тома препустио да масовно уништавају поштени народ.Миле ако си Баја растерај лажне додаваце око себе.Лазу те о привреди, туризму, школству и све ће то радити и раде они које си ти створио док могну,а онда те неце видјети, а многи ће бранити докторске диyертсције на твом промасеном раду.Гладан ти је народ.Докле лоповима у електро систему.Све је без контроле само ти Галијасевиц диже тензије да народ не прича о биједи,а Мате ДАКОВИЦ те лажно хвали.

Name

бакица

01.07.2017 10:04

Мектицу ти да имас папире ти би досад њега привео заједно са Бакиром али посто немате остаје вам само да клепецете упразно А ТО ВИСЕ НИКО НЕСЛУСА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

01.07.2017 17:25

Застарило кривицно дјело.И то и Мектиц зна.

Name

КУМ

01.07.2017 10:04

БРУКА И СРАМОТА ДА СЕ РАДИ О МЕНИ ЈА БИХ СЕ ЗАЛИО И ПОПУ И ПАПИ АСАМО НЕБИ АЛАХУ СТА ЦУТИТЕ БАГРО? Залите се или протестујте или признајте васе Греске то је пресло све Границе СРАМ ВАС БИЛО!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

03.07.2017 05:55

Неписмен си..

Name

Свитац

01.07.2017 10:48

Само напред мектицу....остро и без страха...не дај му да дисе ни да мирно спава...пасце он прије или касније...

ОДГОВОРИТЕ
Name

РАСПУЦХИН

02.07.2017 09:47

Као неко ко је поријеклом из РСК морам примјетити датум 21. 11. 1994.г. који се помиње. Једини закључак који се може извући је тај да је и Милорад Додик (подржан од Боре Микелића) имао користи од издаје и предаје РСК јер су већ у то вријеме празнили складишта "робних резерви" РСК. Огромна је љага на образу срПства због те издаје а што се мене тиче и проклетство.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лојола

02.07.2017 14:49

Нападнута црква,нападнуте политичке ,цивилне институције итд.Тренутно друга фаза тзв "разорити душу народа"

Name

хаха

02.07.2017 21:16

То пресједнице вама цигарете а они нека ка п...е лаганини.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оља

03.07.2017 14:07

Додо,криминалац и антисрбин.Срам га било

ОДГОВОРИТЕ
Name

Комунист

10.07.2017 10:33

Цитам васе коментаре па долазим до закљуцка да сте полудјели.Додик вас је завадио па сада са вама влада како му падне на памет а ви цекате следеце изборе да добијете по једну хладну пиву гратис ЦАСТИ БАЈА НА ВАС РАЦУН.

ОДГОВОРИТЕ