Због квара проблеми с водом

Због изненадног већег квара у Улици Незнаних јунака у Бијељини, у касним поподневним часовима јуче је дошло до прекида у водоснабдијевању центра града, које је током ноћи било обезбијеђено елементарно водоснабдијевање. Међутим, прекид у водоснабдијевању је настављено и јутрос. До нормализације водоснабдијевања на поменутој локацији очекује се током дана, саопштено је из бијељинског Водовода.

Република Српска 20.06.2017 | 10:01
Због квара проблеми с водом
"Нормализација водоснабдијевања на овој локацији се очекује данас у поподневним часовима а у току извођења радова екипе Водовода ће се трудити да свугдје, гдје то буде могуће, буде обезбијеђено елементарно водоснабдијевање (уз нешто слабији притисак у мрежи). Улице које се налазе на овој локацији су: Гаврила Принципа, Доситеја Обрадовића, Светог Саве, Мајора Драгутина Гавриловића, Јерменска, Николе Тесле, Душана Барањина, Цара Уроша…и све друге мање улице у овим дијеловима града", каже се у саопштењу, достављеном БН телевизији.

Даље се наводи да због редовног отклањања, јуче уочених кварова на водоводној мрежи, данас од 09:00 до 14:30 часова воде неће бити ни у улицама: Српске Војске, Војводе Путника, Београдска и Рударска у Бијељини, 1. маја у Дворовима, Ћазима Ћатића и Браће Лазић у Јањи, са мањим прикључним сусједним улицама, те у Поповима.

"На свим осталим локацијама у граду и приградским насељима, која се водом снабдијевају из градског водоводног система Бијељине, водоснабдијевање ће бити уредно", каже се у саопштењу бијељинског Водовда.

(БН телевизија)  

                                        

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Сар,

20.06.2017 08:13

Увек несто,уколико није електрика'сада вода' сутра це бити несто друго.

ОДГОВОРИТЕ