Zbog kvara problemi s vodom

Zbog iznenadnog većeg kvara u Ulici Neznanih junaka u Bijeljini, u kasnim popodnevnim časovima juče je došlo do prekida u vodosnabdijevanju centra grada, koje je tokom noći bilo obezbijeđeno elementarno vodosnabdijevanje. Međutim, prekid u vodosnabdijevanju je nastavljeno i jutros. Do normalizacije vodosnabdijevanja na pomenutoj lokaciji očekuje se tokom dana, saopšteno je iz bijeljinskog Vodovoda.

Republika Srpska 20.06.2017 | 10:01
Zbog kvara problemi s vodom
"Normalizacija vodosnabdijevanja na ovoj lokaciji se očekuje danas u popodnevnim časovima a u toku izvođenja radova ekipe Vodovoda će se truditi da svugdje, gdje to bude moguće, bude obezbijeđeno elementarno vodosnabdijevanje (uz nešto slabiji pritisak u mreži). Ulice koje se nalaze na ovoj lokaciji su: Gavrila Principa, Dositeja Obradovića, Svetog Save, Majora Dragutina Gavrilovića, Jermenska, Nikole Tesle, Dušana Baranjina, Cara Uroša…i sve druge manje ulice u ovim dijelovima grada", kaže se u saopštenju, dostavljenom BN televiziji.

Dalje se navodi da zbog redovnog otklanjanja, juče uočenih kvarova na vodovodnoj mreži, danas od 09:00 do 14:30 časova vode neće biti ni u ulicama: Srpske Vojske, Vojvode Putnika, Beogradska i Rudarska u Bijeljini, 1. maja u Dvorovima, Ćazima Ćatića i Braće Lazić u Janji, sa manjim priključnim susjednim ulicama, te u Popovima.

"Na svim ostalim lokacijama u gradu i prigradskim naseljima, koja se vodom snabdijevaju iz gradskog vodovodnog sistema Bijeljine, vodosnabdijevanje će biti uredno", kaže se u saopštenju bijeljinskog Vodovda.

(BN televizija)  

                                        

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Sar,

20.06.2017 08:13

Uvek nesto,ukoliko nije elektrika'sada voda' sutra ce biti nesto drugo.

ODGOVORITE