У судару брачни пар повријеђен

Возач аутомобила "пежо" чији су иницијали Р. М. из Сокоца и његов сувозач задобили су тешке тјелесне повреде у саобраћајној незгоди која се данас догодила на магистралном путу Љубогошта-Подроманија код мјеста Равна Романија, рекла је Срни портпарол Полицијске управе Источно Сарајево Весна Стокановић.

Република Српска 17.06.2017 | 15:52
У судару брачни пар повријеђен
Она је навела да су Р.М. и његов сувозач возилом хитне помоћи хитно пребачени у болницу Касиндо.

Према њеним ријечима, незгода у којој је учествовао и камион "мерцедес" којим је управљао Ч.М. из Сарајева, догодила се у 12.15 часова.

Како је Срни речено из болнице Касиндо, у питању је брачни пар са Сокоца који је довезен са тешким тјелесним повредама, те да је жена одмах пребачена у хируршку салу, док је мушкарац стабилан.

Из Ауто-мото савеза Републиек Српске саопштено је да је полицијски увиђај завршен и саобраћај на овом путном правцу је поново успостављен око 14.00 часова и одвија се неометано. 

(Срна)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

возач

17.06.2017 14:12

Како возачи возе само удес до удеса. Који су ово јади?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ана

17.06.2017 15:32

Мојим суградјанима брз опоравак...а како возе ???...прије пар дана на истом мјесту би ме растурила октавија која је претицала колону да нисам скоро стала на цести и бјезала из своје траке скроз удесно... СТРАСНО...ГУБИС ГЛАВУ НИ КРИВ НИ ДУЗАН....

ОДГОВОРИТЕ
Name

кукут

17.06.2017 19:47

Нико растојање не дрзи гуме на возилима су хаос једном рјецју техницка исправност возила је нула и лосе искуство ста се мозе друго оцекивати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Путар

18.06.2017 08:30

Повецање СН са смртном посљедицом и теским тјелесним повредама, укидање саобрацајне полиције, смањење плата полицији, повецање плата специјалној полицији, њихово посебно опремање и изједнацавање са боговима са Олимпа... Хммм... смрди несто Лукац, а није лук

ОДГОВОРИТЕ