Звездаши одговорили Толету...!

Где си и када шутнуо лопту? Боље објасни зашто си кућу фудбала направио у индустријској зони?! „Он нема никакве везе са спортом, једва да знам ко је“, поручио је Никола Лазетић!

Фудбал 14.06.2017 | 21:15
Звездаши одговорили Толету...!
Бивши председник ФСС Томислав Караџић је поново стао на жуљ звездашима. И то овог пута бившим играчима, а не навијачима са којима је дуго на ратној нози.

На прослави дупле круне Партизана популарни Толе је рекао да Црвена звезда није имала ваљан тим пуних десет година. Те речи посебно су тешко пале некадашњем капитену црвено-белих Николи Лазетићу.

Он је у изјави за Информер запитао ко је дао за право човеку који није шутнуо лопту да оцењује какав ко има тим.

„Како је могуће да човек који вероватно никада није шутнуо лопту коментарише ко има тим, а ко нема? Какве везе он има са спортом. Једва да знам и ко је тај господин. Он можда може да дели савете када је реч о бизнису или о сличним стварима, али о фудбалу свакако не може. Не схватам ни ко га пита да коментарише има ли неко тим или нема. Баш није компетентан да прича о томе“, рекао је Лазетић.

Још жешћу реакцију имао је леви бек шампионске генерације из 2015. године Никола Мијаиловић.

„Караџићу би било боље да објасни зашто је ону кућу фудбала правио на ветрометини, усред индустријске зоне, него да се бави тимовима. Ништа није урадио за време своје владавине“,поручио је Мијаиловић.

Извор: моззартспорт

Фото Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар