Стоја планира да изгуби бар 10 кг

Фолк певачица Стоја Новаковић је успела да смрша неколико килограма, али, како каже, неће се на томе зауставити. Стоја, како открива Ало, планира да изгуби бар десет килограма и у тој борби јој осим дијета и тренинга помаже и супруг Игор Јовановић.

Забава 25.05.2017 | 08:59
Стоја планира да изгуби бар 10 кг
Певачица потврђује тезу да се сувишни кулограми најбоље скидају активностима у спаваћој соби.

- Има истине у томе да се мршави помоћу секса. Немам ништа против јер знојење у кревету је физичка активност. Све је боље у кревету, па и скидање килограма - каже Стоја уз осмјех и додаје да је протеклих дана на ригорозној дијети, коју не препоручује другим женама:

- Савјетујем жене да се не служе мојим методама за мршављење, пошто ја не једем ништа. Немам времена да једем. Кад се будем решила обавеза које имам у овом периоду, сигурно ћу поново почети и да тренирам. Крећем и на пливање, то ме баш опушта - открива пјевачица у разговору за „Ало!”.



С времена на време Новаковићева води борбу са перверзним обожаваоцима, који јој у привантим порукама на друштвеним мрежама шаљу наге фотографије, али и неке вулгарне поруке. Пјевачица без задршке умије да обајви такве фотографије и поруке да би их пред свијетом осрамотила и наставиће то да ради.

Не дешава се то само мени. То се догађа свим људима који се баве јавним послом. И глумцима, и пјевачима и водитељима... Шаљу голе слике, али ја сам се лијепо организовала, па ја све то лијепо објавим да види цио свијет, а не само ја. Да се похвалим кад већ шаљу. (смех) Ја ово данашње вријеме стварно не разумијем, али ако је њима лијепо да шаљу, слободно, момци, шаљите слике свог нагог тела, па ћете бити објављени да вас цио свијет види - запретила је фолкерка, која је недавно тако разоткрила човјека који има жену и дјецу, а њој шаље вулгарности.

(БН/Ало)

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

Робин Хоод

25.05.2017 07:35

информација вредна пазње, нема ста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лија

25.05.2017 07:36

Прво мора изгубити невиност.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Лијо

25.05.2017 16:52

Давно је то пукло ста ти мислис јели или није невина

Name

Мујо

25.05.2017 08:11

циганска посла прво се накркала дзабане а сад ниста не једе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дзабане и Цигани

25.05.2017 09:18

Она ваљда прво наступа па онда једе - ако једе јер теско је усликати неког познатог да једе, а зивимо у доба кад све заврси на Интернету. Колико це да ослаби то мало кога занима. Професионално, с мрсављењем глас губи на дубини те су зато малтене сви оперски пјеваци дебели. Ја као 1/4 Циганке сам дзаба појела само из пакета Црвеног Крста у 1993. које је директор локалног Црвеног Крста Милод дјелио по принципу један теби, а два мени. сО Прокупље.

Name

цупс

25.05.2017 10:32

Кад ја изгубим 40 кг.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сутлија

25.05.2017 11:29

Ако секс скида киле слабо радис на томе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Распад Система

25.05.2017 15:42

Предпостављам да це док је на дијети да заврси једно два-три факултета,онако да јој не буде досадно.

ОДГОВОРИТЕ