Леонардо: Не памтим да је икад било теже!

"Не потцењујем никога, али нама грешка није дозвољена. Овде нема тешких и лакших утакмица, против Партизана сви гризу, а ви морате да уђете у сваку као да сутра не постоји", поручио Бразилац после победе над Вождовцем.

Фудбал 16.05.2017 | 10:00
Леонардо: Не памтим да је икад било теже!
Партизан је у 35. колу на свом стадиону победу Вождовац резултатом 2:1 и очувао прво место и три бода предности у односу на Црвену звезду, два кола пре краја Суперлиге.

Црно-бели су успели да преокрену резултат после раног вођства Вождовца на мечу који су одиграли без присуства навијача. Трибине у Хумској биле су празне, док је испред стадиона више хиљада навијача скандирало током целог меча и након победе.

"Заиста не знам како бих описао своја осећања. У Партизан сам дошао са жељом да освојимо титулу, али не памтим да је било где било овако тешко. Не потцењујем никога, али нама грешка није дозвољена. Овде нема тешких и лакших утакмица, против Партизана сви гризу, а ви морате да уђете у сваку као да сутра не постоји, па онда све испочетка и тако свако коло које долази. Али тај ментални и физички умор буде моментално избрисан после сваког гола и победе", изјавио је Леонардо, стрелац првог гола за црно-беле.

"Заиста сам пресрећан, а да не говорим о атмосфери коју су нам приредили навијачи. Та количина енергија после утакмице коју смо осетили не може да се преприча. Нису били са нама физички на трибинама, али јесу у свакој секунди. Хвала им на дочеку, навијању и скандирању по изласку на терасу", додао је играч Партизана.

Урош Ђурђевић, који је донео победу Партизану у 73. минуту, признао је да је његова екипа нешто нервозније ушла у меч.

"Били смо нервознији него иначе, јер као и увек нама кикс није дозвољен, а управо се десило да нас је пореметио њихов гол. Та нервоза је нешто што човек не може да контролише услед јаке жеље. На полувремену није било нервозе, навикли смо да се враћамо јачи на терен после консултација са стручним штабим, што смо показали и у сусрету раније са Вождовцем у Купу Србије, али и са другим екипама".

"Заиста ми гол много значи, не само мени већ читавој екипи. Знамо колико је важна свака утакмица и сваки гол у борби за титулу. Започео је Лео, завршио сам ја и још једном смо обрадовали Гробаре", рекао је Ђурђевић после тријумфа из пенала.

Он је рекао и да им је много значило што су им навијачи пружали подршку ван стадиона.

"Јако нам је жао што нису били са нама на стадиону, али смо чули сваки њихов пљесак и песму. Много нам значи њихова подршка у сваком тренутку, а посебно када знате да морате да победите, а толико би вам значило њихово присуство. Хвала им на подршци и сјајном дочеку по завршетку утакмице. Заиста фантастична атмосфера", додао је Ђурђевић.

Партизан у среду очекује још једна важна и тешка утакмица - гостовање Радничком у Нишу од 19 часова.

"За нас сада и најтежа утакмица у којој се многе ствари решавају. Очекујемо велику подршку Гробара у Нишу. Боримо се као и до сада, до краја!"

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар