Озбиљне понуде татама Премијер лиге!

Тери и Дефо можда у истом клубу! Ветерани се не дају!

Фудбал 16.05.2017 | 08:00
Озбиљне понуде татама Премијер лиге!
Обојица су слободни, обојица су „тате“ за премијерлигашки фудбал. Упркос годинама. Џон Тери (36) и Џермејн Дефо (34) напуштају своје клубове на крају ове сезоне, а како ствари стоје у наредној би могли да заиграју на истој адреси.

Борнмут је главни кандидат да доведе некадашње репрезентативце Енглеске, а у прилог амбицији менаџера Едија Хауа иде вест да је понудио озбиљне уговоре штоперу и нападачу, који напуштају Челси и Сандерленд, као слободни играчи. То значи да за њих не мора да се плати обештећење, већ „само“ плата. А Борнмут је изашао са конкретним предлогом: 130.000 фунти седмичних примања Терију и 100.000 фунти за исто временски период Дефоу. Преведено: близу 8.000.000 евра за штопера Челсија и 6.100.000 евра шпицу Сандерленда. Обојици је понуђен уговор на две године, с тим што би Дефо имао опцију продужетка за још једну.

Тери је недавно објавио да одлази са Стамфорд бриџа и без обзира на уносне понуде из Кине и САД-а чини се извесним да ће остати у Премијер лиги, где га јури и Тони Пјулис, нудећи му посао у Вест Брому. С друге стране, Дефо је у уговор са Сандерлендом убацио калузулу која му омогућава да напусти клуб у случају испадања у Чемпионшип и он ће то право искористи.

„Веома сам изненађен. Надам сам се да нећу имати фудбалера који поседује такав уговор“, изјадао се менаџер Сандерленда Дејвид Мојес, због сазнања да управа клуба, прошлог лета није избацила поменуту клаузулу из уговора, јер би у противнином вероватно пристао да у јануару прода искусног нападача Вест Хему за 6.000.000 фунти.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар