Јелена и Новак Ђоковић чекају дјевојчицу!

Новак и Јелена Ђоковић прижељкивали су да њихово друго дете буде девојчица, а та жеља им се и остварила.

Забава 28.04.2017 | 13:28
Јелена и Новак Ђоковић чекају дјевојчицу!
Да ће у августу добити ћерку, потврдили су недавно на лекарском прегледу, преноси магазин "Сторy". Ове вести обрадовале су породицу славног тенисера и његове супруге, који су готово једногласно исказали жељу да Јелена носи девојчицу, када су сазнали да је у другом стању.

Занимљиво је да је осим Јелен, трудна и њена сестра Ана, супруга кошаркаша Луке Богдановића, док је Новаков стриц Горан, потпредседник Тениског савеза Србије, у марту добио близанце, тако да ће 2017. година овој фамилији донети четири нова члана.

Јелена и Новак у октобру 2014. године добили су сина Стефана, а наш тенисер је у недавном ексклузивном интервјуу за "Блиц" истакао да је пресрећан због доласка принове, а на питање прижељкује ли девојчицу рекао је да му је најважније здравље.

- Ми се радујемо да се толико волимо, слажемо и да ће нас ускоро бити више. У протеклом периоду било је јако важно да у сваком тренутку осећам огромну подршку породице јер то је место стабилности сваког од нас. Прижељкујем само да све буде у реду и то је највећа срећа - рекао је Новак.

Блиц
фото:интернет

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Дјовак Ноковиц

28.04.2017 16:00

Нема висе ниста од тениса,сада када добије церкицу има да се скроз разњези.Нека је са срецом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Срдјан

30.04.2017 12:32

Уништила га је.Изгледа као хијена. Људи који су били присутни неким догађајима кажу да се Новак сасвим другачије понаша у њеном присуству.Много је опуштенији без ње.

Name

Милан

01.05.2017 03:52

Црна магија.спрема му папицу.да само на њу мисли.ово це се заврсити Тоталним,падом.ноле це у незнању,изврсити,самоубиство.јер незна ста ради.поглед му је изгубљен.има роспију.која га унистава.прави се да буде у центру,пазње,а радила у кладионици,купала тикете

Name

Карадоз

01.05.2017 08:37

Гдје је цекају?

Name

Срецно родјење дјевојцице

01.05.2017 10:52

А људи ста писете, Новак је довољно одрастао.... Породици Новак све најљепсе за принову :-)

ОДГОВОРИТЕ