Опробај срећу и добиј поклон

– Другу годину заредом, домаћи трговачки ланац Тропик организује наградну активацију симболичног назива „Баци грах“. Од 26. априла до 25. маја ове године у Тропик Центру Сарајево и Тропик маркету Бијељина посјетиоци ће имати прилику да опробају срећу и добију неки од вриједних поклона.

Босна и Херцеговина 27.04.2017 | 11:04
Опробај срећу и добиј поклон
Принцип активације заснива се на погађању броја зрна граха, која ће први дан бити убачена и запечаћена у сваком од кућних уређаја.

Сви посјетиоци Тропик Центра Сарајево или Тропик маркета Бијељина који су корисници картице Клуб осмијеха у периоду од мјесец дана моћи ће да погађају број зрна у сваком од уређаја.

Посљедњег дана активације запослени и посјетиоци учествоваће у пребројавању зрна граха, а учесници активације са тачно или најприближније погођеним бројем зрна понијеће кући један од вриједних уређаја.

Више информација о томе како можете провјерити да ли сте срећне руке потражите на интернет страници www.тропиц.ба, позивом на бесплатну инфо линију 0800 50 243 или на лицу мјеста, у Тропик Центру Сарајево или Тропик маркету Бијељина, саопштено је из трговачког ланца Тропик.

(БН)

Коментари / 0

Оставите коментар