Oprobaj sreću i dobij poklon

– Drugu godinu zaredom, domaći trgovački lanac Tropik organizuje nagradnu aktivaciju simboličnog naziva „Baci grah“. Od 26. aprila do 25. maja ove godine u Tropik Centru Sarajevo i Tropik marketu Bijeljina posjetioci će imati priliku da oprobaju sreću i dobiju neki od vrijednih poklona.

Bosna i Hercegovina 27.04.2017 | 11:04
Oprobaj sreću i dobij poklon
Princip aktivacije zasniva se na pogađanju broja zrna graha, koja će prvi dan biti ubačena i zapečaćena u svakom od kućnih uređaja.

Svi posjetioci Tropik Centra Sarajevo ili Tropik marketa Bijeljina koji su korisnici kartice Klub osmijeha u periodu od mjesec dana moći će da pogađaju broj zrna u svakom od uređaja.

Posljednjeg dana aktivacije zaposleni i posjetioci učestvovaće u prebrojavanju zrna graha, a učesnici aktivacije sa tačno ili najpribližnije pogođenim brojem zrna ponijeće kući jedan od vrijednih uređaja.

Više informacija o tome kako možete provjeriti da li ste srećne ruke potražite na internet stranici www.tropic.ba, pozivom na besplatnu info liniju 0800 50 243 ili na licu mjesta, u Tropik Centru Sarajevo ili Tropik marketu Bijeljina, saopšteno je iz trgovačkog lanca Tropik.

(BN)

Komentari / 0

Ostavite komentar