Сутра облачно са пљусковима

У Републици Српској и Федерацији БиХ сутра ће бити промјенљиво облачно вријеме са пљусковима и дневном температуром од 15 до до 20 степени Целзијусових.

Босна и Херцеговина 14.04.2017 | 16:18
Сутра облачно са пљусковима
Ујутро ће бити промјенљиво облачно на западу и сјеверозападу, те на истоку уз ријеку Дрину гдје ће постојати услови за краткотрајну кишу.

У осталим предјелима у првом дијелу дана биће суво и претежно сунчано вријеме, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Средином дана на западу и југозападу очекују се пљускови и грмљавина, а поподне ће се кишна зона полако ширити ка осталим предјелима. Увече се очекују нешто јаче падавине на сјеверу.

Дуваће слаб јужни и југозападни вјетар, на сјеверу западни. Током дана ће вјетар бити умјерене јачине, да би поподне слабио.

Температура ваздуха у 14.00 часова: Бјелашница четири, Купрес осам, Чемерно 13, Бијељина и Иван Седло 16, Невесиње 18, Градачац, Ливно, Сарајево и Тузла 19, Добој, Вишеград, Јајце и Требиње 20, Бихаћ 21, Бањалука, Дрвар и Приједор 22, Зеница 23, Мостар и Неум 24 степена Целзијусова.

(Агенције)

Коментари / 0

Оставите коментар