Sutra oblačno sa pljuskovima

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra će biti promjenljivo oblačno vrijeme sa pljuskovima i dnevnom temperaturom od 15 do do 20 stepeni Celzijusovih.

Bosna i Hercegovina 14.04.2017 | 16:18
Sutra oblačno sa pljuskovima
Ujutro će biti promjenljivo oblačno na zapadu i sjeverozapadu, te na istoku uz rijeku Drinu gdje će postojati uslovi za kratkotrajnu kišu.

U ostalim predjelima u prvom dijelu dana biće suvo i pretežno sunčano vrijeme, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Sredinom dana na zapadu i jugozapadu očekuju se pljuskovi i grmljavina, a popodne će se kišna zona polako širiti ka ostalim predjelima. Uveče se očekuju nešto jače padavine na sjeveru.

Duvaće slab južni i jugozapadni vjetar, na sjeveru zapadni. Tokom dana će vjetar biti umjerene jačine, da bi popodne slabio.

Temperatura vazduha u 14.00 časova: Bjelašnica četiri, Kupres osam, Čemerno 13, Bijeljina i Ivan Sedlo 16, Nevesinje 18, Gradačac, Livno, Sarajevo i Tuzla 19, Doboj, Višegrad, Jajce i Trebinje 20, Bihać 21, Banjaluka, Drvar i Prijedor 22, Zenica 23, Mostar i Neum 24 stepena Celzijusova.

(Agencije)

Komentari / 0

Ostavite komentar